Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γκόγκιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη»

Ανοιχτό άφησαν το ενδεχόμενο παραμονής του τόσο ο Σίνισα Γκόγκιτς όσο και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στο πάγκο του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου  αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Σίνισα Γκόγκιτς (προπονητής Ηρακλή): «Είχαμε κάποια συζήτηση με τη διοίκηση για να συνεχίσουμε. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις. Θα δούμε... Στο πρώτο παιχνίδι των play off χάσαμε τον καλύτερο και τον πιο ποιοτικό παίκτη μας, τον Τάι. Μετά έφυγε κι ο Ουκάρ, μετά έφυγαν και οι Ισπανοί. Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο που τελείωσε η άνοδος, είπα στα παιδιά να παίξουνε χωρίς άγχος, να δείξουν ότι αξίζουν. Τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουνε και πολλά παιδιά έκαναν καλά παιχνίδια και έδειξαν ότι αξίζουν να είναι στον Ηρακλή. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους παίκτες για τον τρόπο που τελειώσαμε».
Για το αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αποδόσουν το ίδιο καλά σε συνθήκες πίεσης: «Aυτά τα παιδιά μπορούν να δουλέψουν και με πίεση. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να δουλέψουν με πίεση αν δουλέψουν σωστά σε όλους τους τομείς, φυσική κατάσταση, τακτική. Αυτό που έγινε στη Μίκρα δεν το έχω ξαναπεράσει. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο ή άδικο, δεν γίνεται αυτό που έγινε. Είμαστε χώρα στην Ευρώπη».
Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Βόλου): «Σήμερα ήρθαμε εδώ, πάνω από όλα να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε ελεύθερα, δεν είχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ηρθαμε με μισή ομάδα, χωρίς έναν βασικό στόπερ. Παρ' όλα αυτά, δεν μας ήθελε η μπάλα. Εκεί που το σκορ έπρεπε να είναι 0-2, 0-3, δεχτήκαμε ένα γκολ στην κόντρα και ένα «κρύο» γκολ στη λήξη του ημιχρόνου και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο β' μέρος είχαμε πάλι ευκαιρίες αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα. Αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε παιχνίδι με τον Ηρακλή. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Τα παιδιά έκαναν πολλά πράγματα στη διάρκεια της σεζόν, τους δίνω συγχαρητήρια, όπως δίνω συγχαρητήρια και στον κόσμο. Δεν έχω κλείσει πουθενά. Σίγουρα έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες. Την απόφασή μου θα την πάρω μέσα σε δύο μέρες. Αυτό θέλω να ξέρει ο κόσμος της Νίκης. Μία ομάδα από αυτές που μιλάω είναι η Σαλαμίνα. Η πρόταση είναι πολύ καλή, έχει ενδιαφέρον, θα ήθελα όμως να μιλήσω πρώτα με τη Νίκη».
Στέφανος Κραγιόπουλος (παίκτης Ηρακλή): «Και οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες. Η Νίκη μέχρι να πετύχουμε γκολ ήταν καλύτερη. Από και μετά ελέγχαμε το παιχνίδι και πετύχαμε και άλλα γκολ. Δύσκολη προσπάθεια ήμασταν πολύ δεμένοι. Δεν πετύχαμε το στόχο της ανόδου, αλλά πρωταγωνιστήσαμε».
Τάσος Κυριάκος (παίκτης Νίκης Βόλου): «Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο μας για την σημερινή εμφάνιση. Δεν τους είχαμε συνηθίσει σε τέτοια σκορ και εμφανίσεις. Από κει και πέρα νομίζω ότι όλα τα παιδιά από την αρχή μέχρι το τέλος δώσαμε τα πάντα. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα πάλευε να υπάρχει. Φέτος τους κάναμε χαρούμενους. Διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Αν η ομάδα αυτή συνεχίσει όπως ξεκίνησε φέτος, νομίζω ότι στο μέλλον έχει να πετύχει πάρα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: