Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Χάβος: «Ο Παναιτωλικός εκεί που του πρέπει»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μάκης Χάβος, αφού ο Παναιτωλικός είναι στην Σούπερ Λίγκα.

Χάβος: «Ο Παναιτωλικός εκεί που του πρέπει»
Ο Παναιτωλικός πήρε την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και κατ’ επέκταση την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, πράγμα που έκανε ευτυχισμένο τον Μάκη Χάβο. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για… θέλημα Θεού, ενώ τόνισε πως η ομάδα του ήταν αυτή που από την αρχή άξιζε την άνοδο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ, Χρήστου Κουτσοσπύρου.

«Είναι τόσο όμορφες οι στιγμές που ζούμε και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια. Με τη βοήθεια που Θεού ο Παναιτωλικός πήγε εκεί που έπρεπε να πάει. Πίσω από εμένα δουλεύουν πολλά άτομα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αφιερώνω στην οικογένειά μου γιατί μου έλειψε πέντε μήνες και τους έλειψα. Να πω ότι μας περιμένει δουλειά. Οι παίκτες μου είχαν τεράστια θέληση, το μόνο που μένει είναι ένα μεγάλο μπράβο. Όταν παίζεις απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όλα μπορούν να ανατραπούν. Χρειαζόταν σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου».

Από την μεριά του, ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης, Χρήστος Κουτσοσπύρος τόνισε πως: «Ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας, που μας στήριξε όπως μόνο αυτός ξέρει όλη τη χρονιά. Είμαι υπερήφανος που αποτέλεσα μέλος της ιστορίας του Παναιτωλικού. Πιστέψαμε στην προσπάθεια και πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και δεν θέλω να πω πολλά. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και να ανέβει κατηγορία την επόμενη σεζόν. Εμείς δημιουργούμε προσδοκίες στον κόσμο και πάνω από όλα είναι ο Παναιτωλικός. Θα πω πάλι ότι είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας αυτής». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: