Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πέιν: «Σπουδαία χρονιά για μένα»

Πλήρως ικανοποιημένος για τη χρονιά του με τον Πανιώνιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων», ο Μαρκ Πέιν.

Πέιν: «Σπουδαία χρονιά για μένα»
Περήφανος για την επιτυχημένη σεζόν του Πανιωνίου, αλλά και τη δική του συμβολή και παρουσία στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα δήλωσε ο Μαρκ Πέιν, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

«Ήταν σπουδαία χρονιά για μένα. Γνώρισα μια νέα χώρα και είχαμε επιτυχημένη σεζόν με τον Πανιώνιο. Είμαι πολύ υπερήφανος για την σεζόν της ομάδας και για την δική μου συμμετοχή στην επιτυχία», είπε ο 25χρονος φόργουορντ ο οποίος μίλησε για την πιο έντονη ανάμνησή του από την πρώτη του σεζόν στους «κυανέρυθρους» και στην Ελλάδα:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και νικήσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τεράστια παράδοση. Μου έχει μείνει αξέχαστη η ατμόσφαιρα, που επικρατούσε στο γήπεδο μας».

Όσο για τη χρονιά που ακολουθεί; «Και την νέα σεζόν θα έχουμε δυνατή ομάδα. Έχω συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον Πανιώνιο και θα είμαι σε επαφή με την ομάδα. Επιστρέφω στην πατρίδα μου και είμαι ενθουσιασμένος, που θα δω ξανά την οικογένεια μου. Θα ξεκουραστώ το καλοκαίρι και θα γυρίσω στην Ελλάδα έτοιμος για μια καλή σεζόν γεμάτη προκλήσεις».

Ο Αμερικανός μίλησε και για τους φιλάθλους του συλλόγου: «Ευχαριστούμε τους φίλους του Πανιωνίου για την υποστήριξη τους και την σπουδαία ατμόσφαιρα, που δημιουργούσαν στο γήπεδο μας σε όλη την διάρκεια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: