Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Δύο ξόρκια… έφταναν!!

Δεν χρειάστηκε να μαγέψει η Βραζιλία για να νικήσει 2-0 Μεξικό. Τα γκολ των Νεϊμάρ και Τζο ήταν αρκετά για τη «σελεσάο», που έκανε βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Confederations.

Δύο ξόρκια… έφταναν
Επαγγελματική νίκη για τη Βραζιλία, που νίκησε 2-0 το Μεξικό στο «Εστάδιο Καστελάο» για την 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Το εκπληκτικό γκολ του Νεϊμάρ στο 9' και του Τζο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετά για να δώσουν το δεύτερο τρίποντο στην ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Πλέον, η «σελεσάο» έφτασε τους 6βαθμούς στον όμιλο και περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ιταλία και την Ιαπωνία, που μπορεί να της δώσει πριν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση.



BRA 1-0 MEX από Samusleep




BRA 2-0 MEX από Samusleep

Οι συνθέσεις:
Βραζιλία (Σκολάρι): Σέζαρ, Άλβες, Σίλβα, Λουίζ, Μαρτσέλο, Γκουστάβο, Παουλίνιο, Όσκαρ (62’ Ερνάνες), Χουλκ (78’ Μόουρα), Νεϊμάρ, Φρεντ (82’ Τζο)

Μεξικό (Ντε λα Τόρε): Κορόνα, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Τόρες (70’ Μπαρέρα), Μορένο, Φλόρες (58’ Ερέρα), Τοράδο (88’ Χιμένεθ), Μίερ, Γκουαρδάδο, Ντος Σάντος, Τσιτσαρίτο

Γήπεδο: Εστάδιο Καστελάο, Φορταλέζα

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: