Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ίβιτς… η επιστροφή!!

Χρέη προπονητή στην ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Βλάνταν Ίβιτς. «Επιστρέφω στην αγαπημένη μου ομάδα», δήλωσε ο Σέρβος άλλοτε μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ίβιτς… η επιστροφή
Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς επιστρέφει. Ο Σέρβος παλαίμαχος μέσος ανέλαβε επισήμως καθήκοντα προπονητής στην ομάδα Νέων του συλλόγου (Κ-20).

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα αποστολή που ανέλαβε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω, μετά από ένα χρόνο, στην αγαπημένη μου ομάδα. Σε μια ομάδα που πέρασα τα περισσότερα χρόνια μου ως ποδοσφαιριστής από την στιγμή που αποφάσισα να φύγω στο εξωτερικό και δέθηκα μαζί της», δήλωσε και πρόσθεσε: «Στον έναν χρόνο από την στιγμή που αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, επέλεξα να τελειώσω στις απαραίτητες σπουδές προπονητικής στη Σερβία και να συνεχίσω να βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του προπονητή. Με ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ ως προπονητής, ξέρω ότι βρίσκομαι στο ξεκίνημα, αλλά είμαι διατεθειμένος και να μάθω γύρω από το νέο κομμάτι της καριέρας μου, αλλά και να προσφέρω στα παιδιά όσα μπορώ και ξέρω γύρω από το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα άρτια οργανωμένο τιμ γύρω από όλα τα τμήματα των Ακαδημιών, ξέρω ότι αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ελλάδα και εύχομαι αυτή η συνεργασία μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, είπε: «Η επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας Νέων Κ-20 στο πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς έγινε έπειτα από την συνεργασία των ανθρώπων της α’ ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής. Ήταν κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και κάτι που το επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές. Ως γενικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ θέλω να καλωσορίσω τον Βλάνταν Ίβιτς και πάλι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: