Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού η περιουσία του!!

Ο Παναθηναϊκός παλεύει να πάρει, με κάθε μέσο, την αδειοδότηση απο την ΟΥΕΦΑ και ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον μεγάλο κίνδυνο που παραμονεύει, για τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την ΟΥΕΦΑ. Τίποτα. Κι αυτό δεν συζητείται. Παναθηναϊκός είναι, όχι ΠΑΣ Γιάννενα και Αστήρ Τριπόλεως να έχει να λέει ότι κι εγώ κάποτε έπαιξα Ευρώπη. Πέρα απ’ αυτό.
Πέρα από την εικόνα που δίχως ντροπή δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, όπου παρακαλώντας, ζητιανεύοντας και κινούμενος περισσότερο στο παρασκήνιο επιδιώκει την αδειοδότηση από κάποια επώνυμα λαμόγια της ΟΥΕΦΑ. Την αδειοδότηση που δεν τη δικαιούνται. Να δούμε το πράμα καθαρά πρακτικά.
Μη λησμονούμε ότι μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Ο οποίος Παναθηναϊκός είναι σήμερα βαθειά στο πρόβλημα και δεν καθαρίζει τη μπουγάδα μέσω Ευρώπης. Αυτό θα γίνει μόνο μέσω Ελλάδος. Μέσω πρωταθλήματος.
Αν, τελικά, ο Παναθηναϊκός πάρει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, τότε το μοναδικό όφελος θα είναι η «ηρωποίηση» του Ιωάννου Αλαφούζου. Η προεδράρα. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει να βρίσκεται στο λούκι, με τη διαφορά ότι θα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή του. Έτσι λέω εγώ.
Ποια ΟΥΕΦΑ και ποια αδειοδότηση. Σε παρακαλώ. Η μεγαλύτερη περιουσία του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του. Αυτός ο κόσμος ο μικρός στο ήθος και μέγας στο πάθος του, όπως όλοι οι λαοί. Ένας, λοιπόν, ένας και μονοσήμαντος ο στόχος του αρχηγού, του Αλαφούζου. Να κερδίσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Θα φάει ξύλο, δηλαδή τα μπινελίκια της ζωής του ο Αλαφούζος, αν η ομάδα, έτσι όπως είναι, διασυρθεί στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Μιλάμε μαθηματικά, δηλαδή με την γλώσσα του Θεού.
Για να κερδίσει τον κόσμο ο Αλαφούζος θα το καταφέρει μόνον αν φτιάξει ομάδα. Μόνον αν ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι κτίζει ομάδα. Διαφορετικά, και οι συμμορίες των οργανωμένων θα του γυρίσουν την πλάτη τους και η Παράγκα των πρασίνων δημοσιογράφων θα την κάνει γυριστή.

Μεγαλύτερο πρόβλημα από ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη έχει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, γράφει ο apodytiriakias.gr
Ουδείς ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Κυρίαρχος είναι, σου λένε. Όλα τακτοποιημένα. Είναι η ομάδα που παίρνει τα πρωταθλήματα, έχει ακλόνητη διοίκηση, έχει λεφτά, δεν έχει αντίπαλο. Έτσι είναι; Βεβαίως έτσι είναι.

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, ο Παναθηναϊκός είναι χαίρετε, απλά γλύτωσε την καταστροφή, ο ΠΑΟΚ ψάχνεται, ο Άρης στον τέλμα, την πήδησε την προηγούμενη σαιζόν στο τσακ. Ο Ολυμπιακός τι ανάγκη να έχει. Έτσι είναι; Βεβαίως έτσι είναι.

Τίποτα δεν του λείπει του Ολυμπιακού. Από ποιον να φοβηθεί; Δικό του το παρασκήνιο, δικός του ο πιο φραγκάτος και σε κας μανεϋ πρόεδρος, πήρε και τις εκλογές της Ένωσης Πειραιά με τον Ανατολάκη, ποιος το πιάνει το  πανίσχυρο ολυμπιακό τόξο σήμερα. Έτσι είναι; Βεβαίως έτσι είναι.

Έλα, όμως, που ο Ολυμπιακός απειλείται από ένα καυτό σίδερο, που πιθανότατα να αποδειχθεί πρόβλημα μεγαλύτερο απ’ αυτό που έχει ήδη κάψει το πετσί των δυο παραδοσιακών του αντιπάλων, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Οι γάβροι δεν αισθάνονται καλά, άσε τι λένε. Τέτοιο έργο δεν το έχουν ξαναβιώσει. Έμειναν αυτοί κι αυτοί. Αυτοί και οι εαυτοί τους. Χωρίς αντίπαλο. Δεν βλέπουν στον ορίζοντα κανένα κεφάλι να εξέχει του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Χωρίς πλάκα με το παραμικρό τσαφ θα φάνε τα λυσσακά τους. Με πρώτο στόχο τον Μαρινάκη. Αυτός θα την πληρώσει. Με ποιον άλλον να τα βάλουν, δηλαδή;

Δεν μιλάει ο Λαζόπουλος, να κάνει τα νούμερά του να γελάσουμε. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Αν δεν παίξει μπάλλα ο Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη θα στενάξει. Το τελευταίο είναι να πεις ότι θα ξεσπάσει εμφύλιος. Άλλοι εναντίον Μαρινάκη, άλλοι υπερ. Αυτό είναι το τελευταίο. Αν το προλάβουν αυτό οι φωτιές που θα ξεσπάσουν όταν οι γάβροι θα βλέπουν την ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και να είναι για φτύσιμο, όπως την περασμένη σαιζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: