Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Στο παραπέντε όλα ρευστά στον Παναθηναϊκό!!

Μέχρι το CAS θα φτάσει ο Παναθηναϊκός αν δεν βρει το δίκιο του στην ΟΥΕΦΑ, γράφει ο Αποδυτηριάκιας και αποκαλύπτει ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.
Αύριο επρόκειτο να ξεκινήσει, στην Παιανία βέβαια, όχι σε κάποια εκκλησία, στον αυλόγυρο της ενορίας, την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός. Τελικά, η πρώτη αναβλήθηκε για τις 26 του μήνα, οπότε θα χαθεί μία εβδομάδα εν όψει του πρώτου αγώνα για το γιουρόπα καπ.
Εντάξει, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε να μπει στα πλαιη-οφ, όμως ο πρόεδρος παλεύει να αποκατασταθεί η αδικία με τη δικαίωση από τα ξένα όργανα. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες, οι ισχυρές. Αυτό  που δεν καταφέρνουν μέσα στα γήπεδα μπορούν να το πάρουν στα χαρτιά, μέσα από τα γραφεία.
Και αν δεν δικαιωθεί από την ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στο CAS, εκεί όπου είχε προσφύγει η ΑΕΚ υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όταν έχασε  τα πρωτάθλημα από την από την άλλη μεγάλη ομάδα της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό, που στα χαρτιά είχε πάρει το ματς με τους Πόντιους. Χρειάζονται λεφτά , κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ζητήσει το δίκηο του ο Παναθηναϊκός αν τον ρίξει η ΟΥΕΦΑ. Κανένα πρόβλημα.
Ας είναι καλά οι βαζέλοι, αν δεν υπάρχουν φράγκα στο ταμείο της ΠΑΕ. Θα γίνει έρανος και θα συνεισφέρουν. Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται το ζόρι στα οικονομικά αφού έχει ξεπατωθεί στα ταξίδια, κανονικά και όχι μαϊμού, ο Αναστασίου για να βρει παίκτες.
Πάσχω με την αγωνία του Κωνσταντίνου και του Σιωπήλη, για το άυριο της ομάδας. Που θα ξεκινήσει τη νέα σαιζόν με υπέρτατο στόχο να μην επαναλάβει την χειρώτερη της σαιζόν στην Ιστορία των πρωταθλημάτων και ουδείς γνωρίζει σήμερα με ποιους παίκτες. Ποιοι θα φύγουν. Παίκτες και στελέχη της ΠΑΕ.

Στημένο παιχνίδι αυτό για την ΕΡΤ από την Παράγκα των τριών κομμάτων, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Πρέπει να 'ναι και πολύ βλήτα τα ελληνόπουλα για να έχουν μασήσει ότι το μείζον πρόβλημα των τριών κομμάτων της υποτιθέμενης συγκυβέρνησης είναι το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Δεν παίζει στο έργο καμμία ΕΡΤ. Σιγά τώρα που θα ασχοληθούν, και πολύ σωστά, με την κρατική τηλεόραση, η οποία κακώς, κάκιστα υπάρχει. Απλά η αφορμή είναι η ΕΡΤ, το κλείσιμό της, για να κάνουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί το παιχνίδι τους. Το στημένο παιχνίδι.
Εξηγώ. Με το που δίνουν τα χέρια πριν ένα χρόνο Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, επιτόπου στήνεται η Παράγκα ενδοεπικοινωνίας των τριών κομμάτων. Για όλα,  ακόμα και για το παραμικρό θέμα να συναποφασίζουν. Να έχουν λόγο, να εγκρίνουν πρώτα και οι δύο μικροί ό,τι αποφασίζει το πρώτο κόμμα, η ΝΔ.

Θα ήταν πολιτική αλητεία του Σαμαρά να τραβούσε την πρίζα στην ΕΡΤ χωρίς προηγουμένως να εχει ενημερώσει τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους. Οι οποίοι άλλοι δύο δεν συμφώνησαν, και του είπαν "Αντώνη, προχώρα, όμως εμείς θα στην πέσουμε". Εντάξει, τους είπε ο πρωθυπουργός, εγώ το κλείνω το μπουρδέλο κι εσείς διαφοροποιηθείτε, αφού αυτό απαιτεί η κομματική σας πελατεία.

Ήταν η αφορμή η ΕΡΤ διότι τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν αντέχουν αυτή την "ταύτιση" με τη δεξιά, ότι το κόμμα τους στηρίζει τον Σαμαρά. Έτσι, για αποστασιοποιηθούν πολιτικά από την ΝΔ χρησιμοποιούν το σωσιβιο της ΕΡΤ

 Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: