Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τα… χίλιασε ο ΠΑΟΚ!!

Μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και ήδη ο ΠΑΟΚ έφτασε τον αριθμό 1.000 σε αυτά που έχει πουλήσει.

Τα… χίλιασε ο ΠΑΟΚ
Μία εβδομάδα μετά την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 συμπληρώθηκε η πρώτη χιλιάδα των φίλων του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν τη θέση τους στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας. Το χιλιοστό εισιτήριο διαρκείας συνοδευόμενο από κάποια αναμνηστικά δώρα εξασφάλισε ο Γρηγόρης Ταξιάρης που θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της αγαπημένης ομάδας του από τη Θύρα 6.

Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έναν μήνα (12 Ιουλίου), με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων), ενώ μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία θα παραμείνουν κλειστά την αργία του Αγίου Πνεύματος την προσεχή Δευτέρα 24/6 και στη συνέχεια θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00
Κυριακή: κλειστά  Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: