Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Παρουσίασε Σούστερ η Μάλαγα!!

Από την διοίκηση της Μάλαγα παρουσιάστηκε την Τετάρτη (19/6) ο Μπερντ Σούστερ, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός του συλλόγου της Ανδαλουσίας μέχρι και το 2018.

Παρουσίασε Σούστερ η Μάλαγα
Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Μάλαγα έκανε την Τετάρτη (19/6) ο Μπερντ Σούστερ.

Ο Γερμανός προπονητής παρουσιάστηκε από την διοίκηση του συλλόγου της Ανδαλουσίας τονίζοντας πως στόχος του είναι να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του Μανουέλ Πελεγκρίνι, αλλά και πως δεν φοβάται τις συγκρίσεις με τον Χιλιανό τεχνικό.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι σε μία ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα που ξεκινάει με μεγάλες προσδοκίες. Θέλουμε να φέρουμε στον σύλλογο σπουδαίους παίκτες, ώστε να γίνει ακόμη μεγαλύτερος
», είπε αρχικά ο Σούστερ για να συμπληρώσει μετά από λίγο:

«Δουλεύουμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή την σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό. Έχω ένα προαίσθημα πως θα είμαι σημαντικός για τον σύλλογο. Ήδη υπάρχει ένα σημαντικό project. Κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο, ο βασικός μας στόχος είναι να νικάμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: