Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μένει ο Χάβος, στις 100.000 το πριμ!!

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αποκάλυψε πως ο Μάκης Χάβος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας μετά την άνοδο, ενώ ανακοίνωσε και πριμ 100.000 ευρώ για την άνοδο

Μένει ο Χάβος, στις 100.000 το πριμ
Η τεράστια ικανοποίηση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που σήμανε και την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Κωστούλας ανακοίνωσε πως θα μοιράσει 100.000 πριμ στους παίκτες και στις δηλώσεις του στην τηλεόραση του OTE, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Φύγαμε νικητές από μία έδρα που ήταν κατάμεστη από θερμούς οπαδούς. Τα παιδιά πάλεψαν και απέδειξαν ότι είναι όλοι παλικάρια».

Αναφερόμενος στους οπαδούς της ομάδας υπογράμμισε: «Είναι πολύ καλοί φίλαθλοι. Έγινε ένα ατυχές γεγονός, αλλά αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Να μείνουν έτσι και θα κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ», ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Μάκη Χάβου στην ομάδα είπε: «Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Όπως και να’ ναι, σε όποια κατηγορία και αν παίζουμε, θα συνεχίσουμε μαζί του».

Όσο για το ενδεχόμενο της αφαίρεσης βαθμών, ο Φώτης Κωστούλας, απάντησε: «Ελπίζουμε να μην αφαιρεθούν βαθμοί. Υπάρχουν περιπτώσεις άλλων ομάδων, οι οποίες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών ποινή. Ελπίζουμε να γίνει το ίδιο με μας»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: