Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μόνο... Ολυμπιακός για Βερδού!!

Ο Γιοάν Βερδού επιχειρεί ακόμα να πείσει την γυναίκα του για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να παραμένουν η ομάδα με την πιο καλή πρόταση για τον Ισπανό!
Ο Βερδού παρότι ειδικά τις τελευταίες δύο μέρες έχει δεχθεί ένα σωρό κλήσεις από την χώρα του και από την Ελλάδα εξακολουθεί να κάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του. Το μεγάλο του... εμπόδιο για την μετακόμισή του στον Ολυμπιακό παραμένει η Νούρια, η γυναίκα του που δεν θέλει με τίποτα να αφήσει την Ισπανία για την Ελλάδα. Όμως παρά τις μεγάλες προσπάθειες του ατζέντη του, Μάγικο Ντίαζ, δεν έχει προκύψει καμία προσφορά από την Πριμέρα Ντιβιζιόν που να είναι καλύτερη από εκείνη των πρωταθλητών Ελλάδας ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε η Σαουθάμπτον μπορεί να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.
Ουσιαστικά δηλαδή οι νταμπλούχοι παίζουν... μπάλα σε ένα δικό τους γήπεδο σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη. Είναι χαρακτηριστικό πως οι προτάσεις για τον Βερδού από την Ισπανία έχουν απόκλιση από 500 έως 800 χιλ. ευρώ ετησίως από όσα του δίνει ο Ολυμπιακός για το συμβόλαιό του για κάθε χρόνο. Με άλλα λόγια η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί και ο Βερδού το ξέρει πολύ καλά αυτό. Ο 30χρονος Καταλανός δεν έχει σταματήσει λοιπόν την απόπειρα να πείσει την γυναίκα του να δώσει το ΟΚ για μία τέτοια μεταγραφή.
Ως προς το χρονικό εύρος οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Βερδού θα απαντήσει το... νωρίτερο την Παρασκευή και το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και πολύ έμπειροι και έγκριτοι ρεπόρτερ που ασχολούνται χρόνια με την Εσπανιόλ και γνωρίζουν τον παίκτη δεν ήταν σε θέση να προδικάσουν τις τελικές εξελίξεις. Ωστόσο με βάση το ύψος της πρότασης του Ολυμπιακού είναι αρκετοί που δίνουν ακόμα προβάδισμα στους πρωταθλητές, που απο μέρους θα επιχειρήσουν να περιμένουν τον Βερδού όσο περισσότερο μπορέσουν...
 Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: