Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Και ο Ούμπιντες στο Περιστέρι

Ο Γιώργος Σπανός συνεχίζει το μπαράζ μεταγραφών στον Ατρόμητο και μετά τους Παπαδόπουλο, Γεωργίου και την ανανέωση του Φυτανίδη, ετοιμάζεται να ντύσει στα κυανόλευκα και τον Ούμπιντες!
Ο Ατρόμητος συνεχίζει το κρεσέντο του στο μεταγραφικό σχεδιασμό και βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση και του Χαβιέ Ούμπιντες. Ο βραχύσωμος μέσος που πέρσι αγωνίστηκε στην Τουρκική Όρντουσπορ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στην Αργεντινή για διακοπές και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ατρόμητο για να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.
Οι δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε επαφές, με τον Ούμπιντες να είναι θετικός στην προοπτική του να αγωνιστεί στον Ατρόμητο. Η κυανόλευκη διοίκηση έχει κάνει ήδη πρόταση στον Αργεντινό άσσο ο οποίος φέρεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Εφόσον πραγματοποιηθεί και αυτή η μεταγραφή, τότε ο Ατρόμητος θα έχει ισχυροποιήσει πολύ την μεσοεπιθετική του γραμμή μετά και την απόκτηση των Παπαδόπουλου και Γεωργίου.novasports gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: