Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Θέλει Ουντότζι ο Άρης

Τον Σαλόζε Ουντότζι θέλει ο Γιάννης Χατζηνικολάου να φέρει στον Άρη αφού τον προορίζει για αντικαταστάτη του Γιάννη Γιαννιώτα.

Θέλει Ουντότζι ο Άρης
Ο Γιάννης Γιαννιώτας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Γερμανία και την Φορτούνα και ο Άρη αναζητά έναν παίκτη για να τον αντικαταστήσει. Αυτός φαίνεται πως είναι ο Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ο Γιάννης Χατζηνικολάου τον γνωρίζει καλά αφού συνυπήρξαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος που πέρασε στον Πλατανιά.

Το κασέ του Νιγηριανού με βουλγαρική υπηκοότητα δεν είναι απαγορευτικό για τον Άρη ενώ εκτός της περσινής χρονιάς έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και στον Αστέρα Τρίπολης παλιότερα. Πριν έρθει στην Ελλάδα έπαιξε στη Βουλγαρία για λογαριασμό των Βίχρεν και ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στο ρουμανικό πρωτάθλημα με τις Άστρα Πλοέστι και Μπρασόφ.

Το μόνο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του Ουντότζι, που είναι λίγο… άστατος, λόγος που τα «έσπασε» με τον Αναστασιάδη στον Πλατανιά και αποχώρησε. Η περίπτωση του όμως εξετάζεται και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. novasport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: