Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

#AnimoTito!!

Δείτε tweets από φίλους και «εχθρούς» που εύχονται περαστικά στον Τίτο Βιλανόβα για τη νέα μάχη που ετοιμάζεται να δώσει με τον καρκίνο και το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα.

#AnimoTito!
Κι εκεί που όλοι πίστεψαν πως είχε περάσει για τα καλά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Τίτο Βιλανόβα, δυστυχώς αυτό επέστρεψε και ο Καταλανός τεχνικός ετοιμάζεται για νέα «μάχη».

Έτσι, πολλοί έσπευσαν μέσω Twitter να ευχηθούν περαστικά και να δώσουν κουράγιο στον πρώην –πλέον- προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τι έγραψαν παίκτες και ομάδες στο Twitter τους:

Αμπιντάλ: «Κουράγιο, Τίτο. Είσαι καταπληκτικός, πάντα κοντά σου. Μεγάλη, μεγάλη αγκαλιά».




Βίγια: «Μια μεγάλη αγκαλιά στον Τίτο και την οικογένειά του. Πολύ δύναμη για να συνεχίσεις να παλεύεις αυτές τις στιγμές».




Τσέλσι: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο, το τεχνικό του επιτελείο κι όλοι οι παίκτες της ομάδας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον Τίτο Βιλανόβα για γρήγορη ανάρρωση».




Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα θέλαμε να στείλουμε τη συμπαράσταση, την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στον Τίτο Βιλανόβα, στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην Μπαρτσελόνα».




Ρούντι Φερνάντεθ: «Τώρα πια που τα νέα επιβεβαιώθηκαν, στέλνω όλη μου την υποστήριξη στον Τίτο και την οικογένειά του. Όλος ο κόσμος του αθλητισμού είναι μαζί σου»




Ατλέτικο Μαδρίτης: «Περαστικά Τίτο και σε όλους όσους αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Κοίταξέ τον στα μάτια, μην εγκαταλείψεις και θα τον νικήσεις».




Γκάρι Λίνεκερ: «Πολύ άσχημο που ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα παραιτήθηκε λόγω του ιατρικού προβλήματός του. Του εύχομαι ότι καλύτερο».




Μπαρτσελόνα: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται ανά τον κόσμο» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: