Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Στην κόντρα με Βαρδινογιάννη!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για το... μέτωπο που άνοιξε ο Αλαφούζος με την οικογένεια Βαρδινογιάννη με αφορμή την υπόθεση της Παιανίας και τον... Σαρρή!
Ο Γιάννης Αλαφούζος βγαίνει πλέον ανοιχτά σε κόντρα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και κυρίως με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Αφορμή στάθηκε η Παιανία. Πρώτον το γεγονός, ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μετά την διαφωνία με τον Αλαφούζο έδιωξε με άσχημο τρόπο την ομάδα από την Παιανία. Και όταν λέω άσχημο τρόπο εννοώ την κίνηση να στείλει τελεσίγραφο στην ομάδα να φύγει στις πρώτες 10 ημέρες του Ιουλίου, αλλιώς θα βρουν τις πόρτες κλειστές.
Δεύτερον, το γεγονός, ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης συζητάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στις Εθνικές ομάδες. Και η ένσταση εδώ δεν έχει να κάνει με τις Εθνικές ομάδες, που ο Παναθηναϊκός χρόνια τώρα είναι βασικός αιμοδότης (από τις μικρές ηλικίες μέχρι τους Ανδρες), αλλά το γεγονός, ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης συνομιλεί με έναν άνθρωπο, που από την ημέρα, που ανέλαβε συνέχεια δείχνει την αρνητική του διάθεση απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Και οι …πέτρες ξέρουν τον Γιώργο Σαρρή, τα έργα και τις …ημέρες του. Όταν λοιπόν, εσύ σαν πρώην ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού συζητάς με άνθρωπο, που έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον μεγάλο σου εχθρό, τότε δημιουργείς πολύ άσχημες εντυπώσεις.
Ο Αλαφούζος και ανακοίνωση επί της ουσίας έβγαλε τονίζοντας τις λέξεις λύπη και απογοήτευση, για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τις συζητήσεις με τον Σαρρή, ενώ έδωσε συνέχεια και μέσω του twitter με την λέξη «υβρις» στο ρεπορτάζ, που αναφέρθηκε στη συνάντηση Βαρδινογιάννη , Σαρρή. Είναι φανερή η διάθεση του Αλαφούζου να βγει στην κόντρα με τον Βαρδινογιάννη και με αφορμή την Παιανία και είναι η πρώτη φορά, που το κάνει τόσο ανοιχτά! Το ποια θα είναι η κατάληξη; Θα δείξει…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: