Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Και ο Ερνέστο για Μπαρτσελόνα!

Το όνομά του Ερνέστο Βαλβέρδε συγκαταλέγεται στη λίστα με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τίτο Βιλανόβα να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Και ο Ερνέστο για Μπαρτσελόνα
Το όνομά του Ερνέστο Βαλβέρδε συγκαταλέγεται στη λίστα με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τίτο Βιλανόβα να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Στα σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις τεχνικών οι οποίες βρίσκονται στο μυαλό των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο της ομάδας.

Από αυτούς φαίνεται να ξεχωρίζουν τέσσερις τεχνικοί οι οποίοι ως ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Πρόκειται για τους Λάουντρουπ, Κούμαν, Λουίς Ενρίκε και τον Βαλβέρδε, οι οποίοι είναι οι πρώτοι στη σχετική λίστα που έχουν συγκροτήσει οι υπεύθυνοι.

Το κοινό στοιχείο και στις τέσσερις υποθέσεις; Όλοι τους δεσμεύονται με συμβόλαια, κάτι το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα ενώ σε άλλες περιπτώσεις καθόλου.

Για παράδειγμα, ο Λουίς Ενρίκε υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Θέλτα και για να το σπάσει χρειάζεται να καταβληθεί η ρήτρα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της καταλανικής Sport.es, το στοιχείο που έχει παίξει ρόλο στην παρουσία του ονόματός τους στη λίστα των υποψηφίων είναι η αγωνιστική τους φιλοσοφία.

Όλοι τους είναι λάτρεις του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα και έχουν προσπαθήσει να το μεταφέρουν στις ομάδες τους με κάποιες διαφοροποιήσεις.

Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα, έστω κι αν αποτελούν επιλογές με λιγότερες πιθανότητες.

Μπιέλσα, Χάινκες, Ράικαρντ και Βίλας – Μπόας είναι οι προπονητές οι οποίοι φαίνεται να έχουν λιγότερες πιθανότητες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: