Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Βίλας-Μπόας και Λουίς Ενρίκε για διάδοχοι!

Ως τους «εκλεκτούς» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Τίτο Βιλανόβα, παρουσιάζει η «ΑS», τους Αντρέ Βίλας Μπόας και Λουίς Ενρίκε. Στη λίστα και ο Μπιέλσα.

Βίλας-Μπόας και Λουίς Ενρίκε για διάδοχοι
Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο 44χρονος Καταλανός θα συνεχίσει την θεραπεία του, γεγονός που θα τον αναγκάσει να μην βρίσκεται στο «τιμόνι» των «μπλαουγκράνα» από εδώ και στο εξής, κάτι που επιβεβαίωσαν σε συνέντευξη Τύπου οι Σάντρο Ροσέλ και Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Μάλιστα ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου αποκάλυψαν πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστό το όνομα του διαδόχου του Βιλανόβα και ήδη στον ισπανικό Τύπο έχουν κάνει την εμφάνισή τους σενάρια για την επόμενη ημέρα…

Σύμφωνα λοιπόν με την «AS», ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με την περίπτωση του βέβαια μόνο απλή υπόθεση να μην είναι, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης του ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός του Πορτογάλου τεχνικού των Λονδρέζων, στη «λίστα» της ισπανικής εφημερίδας αναφέρονται επίσης τα ονόματα των Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στις 8 Ιουνίου ανέλαβε τη Θέλτα και Μαρσέλο Μπιέλσα, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, υπήρχε και plan b από τον Άντονι Θουμπιθαρέτα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όμως η συμφωνία του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ακυρώνει τα σχέδια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: