Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Δύο ενδεκαδάτους ακόμα θέλει ο Παναθηναϊκός!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει τον Καστιλιόν που δεν ήξερε που ήρθε με το μπόνους υποβιβασμού και κάνει τον απολογισμό των μεταγραφών. Τι θέλει ακόμα το «τριφύλλι»; Η απώλεια του Καστιλιόν αφήνει τον Παναθηναϊκό προς το παρόν χωρίς δεύτερη αξιόπιστη λύση στην επίθεση και επικοινωνιακά τον πλήττει, αλλά αγωνιστικά αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι στην επίθεση, αλλά στο κέντρο και στην άμυνα.
Οσον αφορά τον Καστιλιόν, όντως ζήτησε παραπάνω χρήματα όταν ήρθε στην Ελλάδα, ενώ άλλα είχε συμφωνήσει. Δεν αποκλείω στο μεταξύ να έμαθε για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και να ήθελε να εξασφαλιστεί περισσότερο. Το γεγονός, ότι ζήτησε να μπει όρος ελευθερίας του αν ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί δείχνουν , ότι δεν ήξερε που ερχόταν και κυρίως δείχνει παίκτη χωρίς φιλοδοξίες και φλόγα.
Ο απολογισμός μέχρι τώρα λέει πέντε μεταγραφές εκ των οποίων οι τρεις είναι ενδεκαδάτοι. Δηλαδή οι Μέντες, Μπέργκ, Μπαιράμι. Ο Νάνο είναι ερωτηματικό, ο Κουτρουμπής θα είναι εναλλακτική λύση για την άμυνα.
Ο Καρνέζης φεύγει και ανοίγει ο δρόμος για να παίξει ο Καπίνο ενώ μπαίνουν και κάποια χρήματα στο ταμείο. Περίπου 1 εκ. ευρώ αν υπολογίσουμε και τα 150.000 που χαρίζει ο Καρνέζης στην ομάδα, από τα οφειλόμενα.
Το θέμα είναι στις 17 Αυγούστου και στο πρώτο ματς με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός να έχει αποκτήσει δύο ενδεκαδάτους παίκτες ακόμα. Έναν στόπερ και έναν χαφ. Ετοιμους να παίξουν άμεσα, για να μπορέσουν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: