Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Σιγά μην ήταν καλή η κλήρωση…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Γιατί δεν είναι καλό που δεν έπεσε σε κάποιο μεγαθήριο; Με το που έγιναν γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι αναφώνησαν «Μέταλιστ». Αυτήν ήθελαν.
Εγώ, όμως, το έχω απορία. Την έχουν μελετήσει την Μέταλιστ και την θεωρούν πολλοί σαν τόσο βατή αντίπαλο;
Όχι και λαχείο
Μόνο εύκολη, λοιπόν, δεν είναι η Μέταλιστ. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν έπεσε με κάποιο μεγαθήριο και διατηρεί τις πιθανότητες πρόκρισης, όμως και η αντίπαλός του δεν μπορεί να θεωρείται… λαχείο.
Για την υπέρβαση
Πιο έτοιμη είναι αγωνιστικά η Μέταλιστ, αφού έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημά της. Ενώ έχει και αρκετούς καλούς παίκτες από την Λατινική Αμερική. Επίσης, θεωρείται στρωμένη ομάδα που έχει κάνει πλέον και πέντε πράγματα στην Ευρώπη.
Άλλο, λοιπόν, η άπειρη Μέταλιστ πριν από μερικά χρόνια κι άλλο τώρα. Ειδικά όταν θέλει να κάνει την υπέρβασή της και στο πρωτάθλημα της χώρας της, αλλά ειδικά με συμμετοχή σε όμιλο τσάμπιονς λιγκ.
Η πίστη για κάτι καλό
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς πιο έμπειρος στην Ευρώπη. Επίσης, έχει προπονητή – όνομα, αρκετούς διεθνείς με εμπειρίες, ενώ υπάρχει στην ομάδα και η πίστη για κάτι καλό φέτος.
Αποφασισμένος
Προβλέπεται γερή μάχη για την πρόκριση, λοιπόν. Όπως είπαμε, όμως, δεν είναι για να πανηγυρίζει κιόλας κανείς επειδή ο δικέφαλος έπεσε με την Μέταλιστ. Αντίθετα, για παράδειγμα, η π.χ. Αϊντχόβεν θεωρείται μάλλον αποδυναμωμένη αυτή τη στιγμή.
Τέλος πάντων. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος κι αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρόκριση. Κι αν τα καταφέρει απέναντι σε μια καλή ομάδα σαν την Μέταλιστ, τότε θα πάρει και ηθικό για την συνέχεια.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: