Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Φουλάρει για μεταγραφές!!

Στην απόκτηση του Γιοάν Μολό έχει πέσει το βάρος των μεταγραφικών υποθέσεων του Ολυμπιακού. Νέα πρόταση της Νότιγχαμ για Αμπντούν, θέλει Φετφατζίδη η Μαρσέιγ! Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το βλέμμα έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Μολό της Νανσί. Ο παίκτης είναι θετικός να παίξει στους «ερυθρόλευκους» και γι' αυτό τον λόγο πιέζει την ομάδα του, οι Γάλλοι ωστόσο από την πλευρά τους είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού του με οψιόν αγοράς, αφού ο θέλουν ρευστό στα ταμεία τους. Την ίδια στιγμή όμως έχουν ρίξει τις αρχικές τους απαιτήσεις, γεγονός που είναι πιθανό να επιφέρει θετικές εξελίξεις για το deal ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Σε ό,τι αφορά τον Μόργκαν Αμαλφιτανό οι Γάλλοι επιμένουν για συμφωνία Ολυμπιακού και Μαρσέιγ, με τους πρωταθλητές στον αντίποδα να διαψεύδουν ότι εξακολουθούν να ασχολούνται με την περίπτωσή του.
Μαρσέιγ για «Φέτφα» - Επανέρχεται η Νότιγχαμ για Αμπντούν
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τον έγκυρο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC», η Μαρσέιγ ζήτησε τον Γιάννη Φετφατζίδη με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του νεαρού μεσοεπιθετικού. Οι φήμες μάλιστα κάνουν λόγο και για πιθανή συσχέτισή της συγκεκριμένης υπόθεσης, με αυτή του Αμαλφιτανό.
Στο... μέτωπο Αμπντούν, η Νότιγχαμ ετοιμάζει νέα κρούση για τον Αλγερινό εξτρέμ, με πρόταση που θα ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ και που πιθανότατα είναι ικανή να πείσει τους «ερυθρόλευκους». Την ίδια στιγμή όμως Μπεσίκτας και Βόλφσμπουργκ θέλουν επίσης τον παίκτη, αλλά η αγγλική ομάδα είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά.
Σενάριο για Μαρτίνες!
Μέσα σε όλα αυτά, ιταλικά σενάρια μιλούν περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Χόρχε Μαρτίνες της Γιουβέντους, με τους Πειραιώτες μάλιστα να ρωτούν τη «Γηραιά Κυρία» αναφορικά με την περίπτωση του 30χρονου άσου. Πρόκειται για τον Ουρουγουανό εξτρέμ που είχαν αγοράσει οι «μπιανκονέρι» πριν από τρία χρόνια έναντι 13 εκατ. ευρώ από την Κατάνια, ωστόσο οι τραυματισμοί του τον έθεσαν εκτός ομάδας, ενώ την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί στη ρουμανική Κλουζ. Το γεγονός αυτό πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: