Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Σα να μην πέρασε μια μέρα…!

Από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν, ξεκίνησε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στη Νάουσα.

Σα να μην πέρασε μια μέρα…
Σα να μην πέρασε μία μέρα από το τέλος του πρωταθλήματος της Football League για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» στο πρώτο της φιλικό επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στη Νάουσα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μένει ικανοποιημένος από την πρώτη παρουσία της ομάδας σε επίπεδο αγώνα.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Πετράκης, κρατάει την καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο σε αυτό το πρώτο δυνατό τεστ για τους Κρητικούς.

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Απόλλων, με το Αλβάρεζ να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Η απάντηση του Εργοτέλη δεν άργησε να έρθει με τον Κοζορώνη στο 19’ να κάνει το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δημιουργούσε τις ευκαιρίες, αλλά το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, με τον Μπάρκογλου να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 62’. Το 2-1 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Χρυσοφάκης, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Γιοβάνοβιτς, Κούρτι, Καρντόσο, Χαντί, Δωματάς, Ρομάνο, Βερπακόφσκις.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Μίνγκας, Γκουέλα, Πετρόπουλος.

Για τον Εργοτέλη στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Σαρρής, Σιμάο, Παντελάκης, Ουέλινγκτον, Πίτσος, Ρέντζας, Μπουρσέλης, Άλα, Κότρης, Κουιρουκίδης.

Για τον Απόλλωνα στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Γκόμεζ, Δημογιάννης, Διαμάντης, Παντελιάδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Κόρμπος, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: