Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ελευθεριάδης: «Δώστε στοιχεία στις αρχές κ. Κούγια»

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908, Σάκης Ελεθεριάδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 FM» και αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αρχικά ο κ. Ελευθεριάδης σχολίασε:
«Ο κ. Κούγιας είναι συνάδελφός μου από τους γνωστούς, αλλά σκοπός είναι να αποδείξει αυτά που λέει. Άλλωστε είναι γνωστή η ιστορία του κ. Κούγια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κάνει καταγγελίες που όλες κρίθηκαν στην ουσία αβάσιμες αν δεν κάνω λάθος. Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ εξετάζει, στην περίπτωση που ο κ. Κούγιας δεν ανακαλέσει όσα είπε ή δεν αποδείξει όσα είπε, να στραφεί εναντίον του γιατί δε μπορεί να σπιλώνει την οικογένεια του Ηρακλή».

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Κούγια ότι ο κ. Ψωμιάδης θα αναλάβει τον Ηρακλή, απάντησε:

«Το διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Φτάνουμε πλέον να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Δηλαδή ο κ. Τσαλίκης που είναι καταξιωμένος επαγγελματίας στο αντικείμενό του δεν έχει το δικαίωμα να πάει να εργαστεί σε μια άλλη ομάδα; Δηλαδή αν ήταν σε κάποια άλλη ομάδα ο κ. Τσαλίκης, θα έλεγε ο κ. Κούγιας ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι πίσω από αυτή την ομάδα; Αν είναι δυνατόν αυτά να είναι σοβαρά πράγματα και να αποτελούν θέματα συζήτησης στα καφενεία.
Είναι δυνατόν ο Ηρακλής να μην έχει το δικαίωμα να προσλάβει έναν καταξιωμένο επαγγελματία; Θα πρέπει κάθε στιγμή να αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε σχέση με τον «Χ» Ψωμιάδη; Αφού ο κ. Κούγιας μια ζωή τα γνωρίζει αυτά, πως γίνεται όλες οι καταγγελίες του επί της ουσίας να πέφτουν στο κενό;
Τον προκαλούμε να δώσει όλα τα στοιχεία στις αρχές. Αν δεν τα δώσει είναι ένας κοινός συκοφάντης που το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένεια του Ηρακλή που καθημερινά συσπειρώνεται και έχει κινηθεί σ’ έναν πολύ καλό μεταγραφικό σχεδιασμό και μάλλον ο κ. Κούγιας τρέμει να μη γίνει σ’ έναν όμιλο τελικά το πρωτάθλημα και είμαστε αντίπαλοί του. Ας ασχοληθεί με την ομάδα του και όχι με την ομάδα μας».

Ως προς την αμφισβήτηση του κ. Κούγια για τις οικονομικές δυνατότητες του κ. Παπαδόπουλου, δήλωσε:

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Είμαστε δουλεύουμε καθημερινά και σας λέω ότι δε χρειάζονται μόνο χρήματα για να κάνεις καλές μεταγραφές. Όλοι οι παίκτες έρχονται για το μεγαλείο της ομάδας, για την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας.
Τους παίκτες τους κερδίζει η συμπεριφορά του κ. Τσαλίκη, του κ. Παπαδόπουλου και του κ. Γκόγκιτς. Ήμουν μπροστά σε παίκτη που είπε ότι δεν θέλω προκαταβολή, σας έχω εμπιστοσύνη. Αυτό ο κ. Κούγιας δεν μπορεί να το πετύχει στη ζωή του γιατί για να το πετύχει αυτός στη ζωή του πρέπει να έχει λόγο και να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Μάλλον ο κ. Κούγιας δε μπορεί και προσπαθεί να δικαιολογήσει την ποδοσφαιρική ανυπαρξία της ομάδας του, σπιλώνοντας άλλες ομάδες. Αν είναι δυνατόν».

Ερωτηθείς αν εκτιμά πως η τοποθέτηση του κ. Κούγια έγινε με σκοπιμότητα για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ηρακλή, σχολίασε:

«Ποιος δε πιστεύει ότι ο Ηρακλής μ’ αυτές τις κινήσεις και με το σχεδιασμό δεν είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Δε θα μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά γιατί μιλάμε για τον Ηρακλή.
Ο κ. Κούγιας αν θέλει μ’ αυτές τις δηλώσεις να παραμένει στη δημοσιότητα, ας ασχοληθεί με τα προβλήματα της Παναχαϊκής που είναι συσσωρευμένα.
Προκαλούμε οποιονδήποτε δημοσιογράφο και τον ίδιο τον κ. Κούγια, να έρθει στα γραφεία της Μίκρας. Είναι όλες οι αποδείξεις υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές, να δουμε τι χρήματα έχουν λάβει οι παίκτες. Δεν φοβόμαστε κανέναν, δεν υπάρχει Ψωμιάδης και καλό θα είναι να ξυπνήσει ο κ. Κούγιας από τα όνειρα και τα φαντάσματα που βλέπει. Τρομάζει με την ιδέα ότι θα μας έχει αντίπαλο στο ενδεχόμενο να γίνει ένας όμιλος στο πρωτάθλημα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: