Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

«Καλοτάξιδος» ο Πλατανιάς!

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας του με το νέο χορηγό του την ANEK Lines προχώρησε ο Πλατανιάς.

«Καλοτάξιδος» ο Πλατανιάς
«Καλοτάξιδος» θα είναι από εδώ και πέρα ο Πλατανιάς, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ANEK Lines.

Οι Χανιώτες με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι η ακτοπλοϊκή εταιρία θα είναι ο νέος χορηγός του συλλόγου και θα εμφανίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας των Χανίων.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο να είναι χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης (οπίσθιο μέρος φανέλας) της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Η ΑΝΕΚ LINES είναι μία τις σημαντικότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στη Μεσόγειο, η οποία είναι ιδιαιτέρως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και προσφέρει ουσιαστικά, με υπευθυνότητα, επί σειρά ετών, στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μεγάλες αθλητικές, περιβαλλοντικές και πολιτισμικές χορηγίες.

Ταυτόχρονα, στηρίζει οικονομικά ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, βρίσκεται έμπρακτα και διακριτικά στο πλευρό συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη τη συνδρομή της, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης και συμμετέχει στην τουριστική προβολή της χώρας
».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πλατανιά δήλωσε για την συμφωνία: «Η ΑΝΕΚ LINES αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την οικονομία της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδας. Είναι μια πολύ σημαντική εταιρεία με εξαιρετικά ουσιαστικό κοινωνικό έργο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση της ΑΝΕΚ LINES για τη διαχρονική της στήριξη στην ομάδα μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι μια συνεργασία επωφελής και για τις δύο πλευρές και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, στη σοβαρή και συγκροτημένη προσπάθεια που καταβάλλει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για την αξιοπρεπή εκπροσώπηση του Χανιώτικου ποδοσφαίρου στη Super League και για την καθιέρωσή της μεταξύ των ομάδων της ελληνικής περιφέρειας που αγωνίζονται στην ανώτατη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: