Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ανακοινώθηκε ο Μαρκίνιος!!

Δικός της κι αυτός! Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρκίνιος για τα επόμενα πέντε χρόνια. 114 εκατ. ευρώ έδωσε για μεταγραφές αυτή την εβδομάδα ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Ανακοινώθηκε ο Μαρκίνιος!
Οριστικά Παριζιάνος και ο Μαρκίνιος από την Παρασκευή. Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου άσου για τα επόμενα πέντε χρόνια (συμβόλαιο σε διάρκεια, όσο και των Καβάνι, Ντιν), με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει στα 35 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος είχε αποχωρήσει από την προετοιμασία της Ρόμα και σήμερα βρισκόταν στην «πόλη του φωτός». Αφότου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε την πενταετή συνεργασία του με τους πρωτευουσιάνους κι έγινε το τρίτο μεταγραφικό «χτύπημα» του γαλλικού συλλόγου μέσα σε 4 ημέρες!

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί μέσα σε μια εβδομάδα δαπάνησε συνολικά 114 εκατ. ευρώ. 64 για τον Καβάνι από την Νάπολι, 15 για τον Ντιν από την Λιλ και άλλα 35 τώρα για τον Μαρκίνιος. Ο νεοαποκτηθείς πρώην άσος των Ρωμαίων επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «5», ενώ την περσινή σεζόν είχε μια γεμάτη χρονιά στην Ιταλία, με 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γι’ αυτό κι άλλωστε «μαγνήτισε» τα βλέμματα κι ανάγκασε την Παρί να δώσει τόσα χρήματα.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα σύλλογο που έχουν αγωνιστεί πολλοί Βραζιλιάνοι κι έχουν γράψει ιστορία. Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω την παράδοση και να βάλω το όνομά μου στην ιστορία της ομάδας. Μέσω της Παρί θα αναπτυχθώ κι άλλο σαν παίκτης, έχοντας την διάθεση να κερδίσω τίτλους και να… μπω στην καρδιά των οπαδών», τόνισε ο Μαρκίνιος στις πρώτες του δηλώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: