Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ξεμπούκωσε η Γιουνάιτεντ!!

Την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε 5-1 ομάδας επιλέκτων από την πρώτη κατηγορία της Αυστραλίας.

Ξεμπούκωσε η Γιουνάιτεντ
Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Σίδνεϊ για ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας της Γιουνάιτεντ.

Την παράσταση έκλεψε ο 20χρονος Λίνγκαρντ, ο οποίος όχι μόνο σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του αλλά ήταν και ο καλύτερος παίκτης της Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου, σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στο 11ο λεπτό, όταν έπειτα από ασίστ του Γουέλμπεκ βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, τον οποίο πλάσαρε ψύχραιμα.



Στο 33’ ο Γκιγκς ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού και ο Γουέλμπεκ το ρόλο του εκτελεστή για το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.



Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπερίσα μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους όμως στο 54’ η Γιουνάιτεντ απάντησε για το 3-1.

Ο Λίνγκαρντ πήρε την μπάλα στο όριο της περιοχής από τα αριστερά και με έξοχο δεξί πλασέ, έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Κόβιτς ενώ ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά στο 71΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.






Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 85’ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος στο 62΄αντικατέστησε τον Γκιγκς.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεγκααρντ – Ράφαελ, Φέρντιναντ (Κιν 46’), Τζόουνς, Εβρά – Ζαχά, Κάρικ (Αντερσον 71’), Κλέβερλι, Λίνγκαρντ – Γκιγκς (Φαν Πέρσι 62’)– Γουέλμπεκ (Γιανουζάι 71’)

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: