Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Κανένα θέμα με Σίλντενφελντ!!

Στη διάψευση δημοσιεύματος που ήθελε τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ και μάλιστα να τον έχει φέρει στην Αθήνα για να συζητήσει μαζί του, προχώρησε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Κανένα θέμα με Σίλντενφελντ
Το μεσημέρι του Σαββάτου, κυκλοφόρησε δημοσίευμα, βάσει του οποίου, ο Παναθηναϊκός «ψαχνόταν» για τον Κροάτη αμυντικό, Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο 28χρονος άσος, αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Ντιναμό Μόσχας, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015!

Αυτός είναι και ο λόγος που το «τριφύλλι» δεν ασχολείται μαζί του και ούτε καν σκέφτεται το ενδεχόμενο δανεισμού του. Το κασέ του παίκτη είναι υψηλό, ενώ ο ρωσικός σύλλογος, ζητούσε 800.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει στον «δικέφαλο του βορρά».

Όπως γίνεται κατανοητό και ξεκάθαρο, η αναζήτηση του στόπερ - ηγέτη για τα μετόπισθεν των «πράσινων», συνεχίζεται…

Τελειώνει άμεσα του Μαυρία

Όχι μόνο δεν έχει «χαλάσει» η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, αλλά ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «Στάδιο του Φωτός». Κόντρα σε δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας που το πρωί έκανε λόγο για «ναυάγιο», στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Μάλιστα, υπήρξε επαφή των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με αυτούς της αγγλικής ομάδας, νωρίτερα μέσα στην ημέρα και ο Χάρης Μαυρίας, θα ταξιδέψει άμεσα στην Αγγλία, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: