Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Γαλλικές οι σαμπάνιες στη Μύκονο, όχι γερμανικές!!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον Αντώνη Ρέμο, τον Βολφανγκ Σόϊμπλε και τα δάνεια της Ελλάδος…
Γνωστό, έκανε γύρο στα πέριξ της Ευρώπης, ότι σε συναυλία σαμπανιόπληκτων στο νησί του ρεμαλισμού, στη Μύκονο, ο κύριος Αντώνης Ρέμος διέπραξε καλαμπουράκι για την αναπηρία του Σόϊμπλε, του Γερμανού υπουργού οικονομικών. Η Bild δεν έχασε την ευκαιρία.
Κι εγώ σαν Έλληνας θα υπέγραφα στη γερμανική εφημερίδα χειρώτερα πράγματα σε βάρος των Ελλήνων που βγάζουν γλώσσα. Και ζουν με ξένα δάνεια και απαιτούν «κατανόηση» από τους δανειστές τους.
Δανείζεσαι με στόχο να αξιοποιήσεις το ξένο κεφάλαιο. Να το επενδύσεις, να αυγατίσεις το χρήμα και παράλληλα να είσαι σε θέση να αποπληρώνεις τις δόσεις. Τι σόϊ ξευτύλα είναι αυτή να τη βγάζεις με βερεσέδια και από πάνω να χλευάζεις τους δανειστές, ακόμα κι αν είναι γεννημένοι σαράφηδες; Επιστήμονες τοκογλύφοι.
Ανατινάζεις τη ζωή σου αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις δανειακές σου υποχρεώσεις. Θα ξεπουληθείς. Θα βγάλεις την κόρη σου στο πεζοδρόμιο. Θα μπεις φυλακή. Και είσαι για δίπροκη ροχάλα αν ελπίζεις ότι θα γλυτώσεις με τον Τσίπρα.
Λάθος του κυρίου Αντώνη Ρέμου που είχε μπλέξει με τον Ηρακλή. Σα να δανείστηκε και χαρτζηλικωμένος κάθε βράδυ γλεντούσε στα μπουζούκια. Αντί να χρησιμοποιεί με φρόνιμο τρόπο το μεροκάματο που κερδίζει σα Νο1 τραγουδιάρης της μόδας και της καψούρας.

Το προσωπικό δράμα του Αντώνη Ρέμου, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ο Αντώνης Ρέμος έχει οικονομικό πρόβλημα. Φοβερά πράγματα. Ο Ρέμος; Ναι, αυτός. Πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα του απ’ όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. Τι λες; Αυτό που σου λέω.

Δεν βγάζει λεφτά ο Ρέμος. Βγάζει και μπόλικα. Και τρέχει και δεν φθάνει να βγάζει όσο γίνεται περισσότερα. Τότε; Ο Ηρακλής έχει καταστρέψει τον Ρέμο. Όχι, ακριβώς. Ο ίδιος ο τραγουδιστής υπέπεσε στο υπέρτατο λάθος της ζωής του να μπλέξει με την αγαπημένη του ομάδα.

Φοβερά πράγματα. Ο Νο1 βιομήχανος της Ελλάδος και των βαλκανίων, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος την έκανε με γοργά πηδηματάκια από τον Ηρακλή, να ξεμπλέξει και να μένει όσο πιο μακρυά γίνεται από τις γριές, και μπήκε στο λούκι ο τραγουδιστής. Και, τελικά;

Και, τελικά, ο Ηρακλής έπεσε στο λάκο με τα κωλοδάκτυλα και ο Αντώνης Ρέμος σακάτεψε την προσωπική ζωή του με τα λεφτά που δίνει, που δεν σταματά να δίνει για την ηρακλάρα.

Για μπες στη θέση του Ρέμου. Δύσκολο. Πρέπει να το έχεις περάσει κι εσύ το έργο για να το καταλάβεις. Να έχεις χοντροκονομήσει στη ζωή σου, από τη δουλειά σου, και να έχεις μείνει ταπί από μία αυτοκτονική μαστούρα. Που μπορεί να είναι μια γυναίκα, η ρουλέτα, η ποδοσφαιρική ομάδα του παιδικού σου έρωτα. Και, τελικά, να κινδυνεύεις σήμερα να χάσεις το σπίτι σου στη Γλυφάδα, για να συνεχίσεις να πληρώνεις το λάθος που είχες κάνει με τον Ηρακλή.
 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: