Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«Θετικό το κλίμα στον Άρη»

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, μίλησε στον Arena fm 89,4 για την χθεσινή συνάντηση με τον κ. Ηλιάδη στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που επιθυμούν να υπάρχει στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έδειξε ότι ενδιαφέρεται να είναι κοντά οι βετεράνοι στην ομάδα, έγινε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης και βγήκαν κρίσιμα συμπεράσματα.
Υπάρχει μια αύρα αισιοδοξίας, γίνονται προγραμματισμένες και στοχευόμενες κινήσεις ειδικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, νομίζω ότι όλα τα δείγματα είναι θετικά και προχωράμε καλά.
Θα γίνουν και άλλες μεταγραφές, για άλλους τρεις παίκτες συζητάμε αλλά και οι μέχρι τώρα παίκτες που ήρθανε νομίζω θα βοηθήσουν την ομάδα.
Είναι καλό ότι δεν υπάρχει πολυφωνία, είναι λίγοι αυτοί που αποφασίζουν με πρώτο από όλους τον κ.Χατζινικολάου και αυτό είναι το βασικό. Ο προπονητής πρέπει να αποφασίζει για το ποιοι είναι κατάλληλοι για να παίξουν και να έχει και όλη την ευθύνη για το θέμα των μεταγραφών».
Για τον Τάτο: «Δοκιμασμένη λύση ο Τάτος για τον Άρη και θεωρώ είναι πολύ καλή επιλογή. Πέρσι βοήθησε την ομάδα, ο κόσμος τον ξέρει, τον αγαπάει και θα έρθει σε ένα φιλικό περιβάλλον το οποίο το γνωρίζει πλέον και ο ίδιος».
Για την εξέλιξη στο άρθρο 99: «Προχωράει κανονικά το 99, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί. Τα μέχρι τώρα δείγματα είναι θετικά από όλες τις πλευρές».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: