Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πρώτο τεστ και απευθείας στα «βαθιά»

Η ώρα του πρώτου φιλικού έφτασε για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στις 21.00 σε ένα πολύ δυνατό τεστ, με το οποίο μπαίνει απευθείας στα «βαθιά», χωρίς όμως αυτό να φοβίζει ιδιαίτερα τους «κοκκινόμαυρους».

Άλλωστε, υπολογίζεται ότι θα υπάρξουν πολλαπλά κέρδη για τον Απόλλωνα από το αποψινό παιχνίδι, που θα προκύπτουν τόσο από τις πιθανές καλές εισπράξεις (μόλις 5 ευρώ το εισιτήριο), αλλά και από το γεγονός ότι θα αναμετρηθεί με μια δυνατή και σαφώς πιο έτοιμη ομάδα.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, να δει μέρος των δυνατοτήτων αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αφομοιώνουν οι ποδοσφαιριστές όσα τους λέει στις πρώτες προπονήσεις.

Παράλληλα θα δει και τους υπό δοκιμήν παίκτες, για να μπορέσει να εξάγει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αξία τους. Συγκεκριμένα, τον Ιβοριανό με αμερικανικό διαβατήριο Λι Κουάντιο, που προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με τους «κοκκινόμαυρους», τον Βούλγαρο μέσο που από την Τρίτη συμμετέχει στις προπονήσεις και τον Κύπριο αριστερό οπισθοφύλακα, Ραφαήλ Γιαγκουδάκη.

Μόνο 5 ευρώ το εισιτήριο

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ενώ θα υπάρχει μετάδοση τόσο ραδιοφωνική από το «Αθλητικό Metropolis 95.5» όσο και διαδικτυακή από το metrosport.gr. Πάντως, κίνητρο για την προσέλευση του κόσμου αποτελεί το πολύ χαμηλό αντίτιμο του εισιτήριου (μόλις 5 ευρώ), οπότε ο κόσμος του Απόλλωνα καλείται να δώσει δυναμικό παρών και να δει εξ του σύνεγγυς το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς.

Στασιμότητα στα μεταγραφικά

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, με τους «κοκκινόμαυρους» να κινούνται για την απόκτηση τριών παικτών ακόμη, ενός σέντερ φορ, ενός περιφερειακού επιθετικού κι ενός αριστερού μπακ. Μέχρι την Κυριακή, ίσως σημειωθεί κάποια εξέλιξη και υπάρξει προσθήκη στο ρόστερ. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: