Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Παρουσιάστηκε η «νέα» Κέρκυρα!!

Το όνομα «ΠΑΕ Κέρκυρα» που θα φέρει ως σήμα την «Απήδαυλο Ναυς» θα έχει η ομάδα του νησιού των Φαιάκων έπειτα από τη συγχώνευση των ΑΟ Κέρκυρας και Κασσιώπης.

Παρουσιάστηκε η «νέα» Κέρκυρα
Την ονομασία «ΠΑΕ Κέρκυρα» πήρε η ομάδα του νησιού των Φαιάκων έπειτα από την συγχώνευση του ΑΟ Κέρκυρας με την Κασσιώπη. Σήμα στη φανέλα του νέου συλλόγου, όπως έγινε γνωστό στα «αποκαλυπτήρια» της Τετάρτης, θα είναι η «Απήδαυλος Ναυς».

«Επιτέλους, ένα όνειρο μηνών, έγινε πραγματικότητα. Οι δύο υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις του νησιού, ο μεγάλος ΑΟ Κέρκυρα, με τη σπουδαία θητεία στη Super League και η ανερχόμενη δύναμη, ο ΑΟ Κασσιώπης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό τη δημιουργία μιας μεγάλης, μοναδικής ομάδας.

Μια ομάδα, που ανήκει σε όλους τους Κερκυραίους. Και μια τέτοια ομάδα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα και μόνο όνομα: Κέρκυρα! Έμβλημα, το ιστορικό “καραβάκι” και χρώματα, αυτά του νησιού. Το μπλε και το γκρανά. Να είναι καλορίζικα... Ελπίζω αυτήν την προσπάθεια, που αγωνιστικά, έχει ως μοναδικό της στόχο την άνοδο στη Super League, να τη στηρίξετε όλοι...»
, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδος της ομάδας, Χάρης Κουτσούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: