Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το’ σωσε στο τέλος η Ρεάλ! (video)

Με δύο γκολ στο φινάλε η ανανεωμένη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισε τη Λιόν στο τελικό 2-2 στο μεταξύ τους φιλικό στο «Ζερλάν».

Το’ σωσε στο τέλος η Ρεάλ (video)
Προβληματική για μεγάλο διάστημα του αγώνα, αλλά πεισματάρα στο φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Λιόν σε φιλικό που έγινε στο «Ζερλάν». Η ανανεωμένη «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά με δύο γκολ στο φινάλε απέφυγε την ήττα.

Ο Γκρενιέ στο 20’ με καταπληκτικό βολέ και δίχως να γυρίσει το σώμα του άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 62’ ο Λισάντρο Λόπες με κοντινή προβολή από κεφαλιά-πάσα του Λακαζέτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 78’ ο Μοράτα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέρισεφ σε ανατροπή από τον Γκοναλόν, ενώ στο 84’ ο Κασεμίρο με κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Λιόν: Α. Λόπες, Μ. Λόπες (84’ Ζεφάν), Μπίσεβατς, Φοφανά (46’ Ουμτιτί), Νταμπό, Μαλμπράνκ (85’ Φερί), Γκοναλόν, Ντανίκ (81’ Φεκίρ), Γκρενιέ (73’ Εμβουεμπά), Λακαζέτ (73’ Μπαλουλί), Λισάντρο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Αντάν), Καρβαχάλ (76’ Κίνι), Πέπε (61’ Ματέος), Νάτσο, Τσέρισεφ, Ιγιαριμέντι (35’ Κασεμίρο), Ίσκο (64’ Μοράτα), Εζίλ (46’ Μόντριτς), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (61’ Κασάδο), Μπενζεμά (46’ Κεντίρα).



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: