Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χάρηκα που τους είδα να βρίζουν!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει στον sportdog τον τσαμπουκά των παικτών του Παναθηναϊκού στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με την τουρκική Ελαζίγκσπορ (4-4).
Το καλοκαίρι "χτίζονται" οι ομάδες, που βλέπουμε τον χειμώνα. Και όσο "χτίζονται" μπορεί να φάνε τέσσερα γκολ, όπως έφαγε από την Ελαζίγκσπορ ο Παναθηναϊκός, μπορεί να βάλουν τέσσερα, όπως έβαλαν οι "πράσινοι", μπορεί να κερδίσουν ένα φιλικό με πέντε γκολ διαφορά και να χάσουν άλλο ένα με έξι γκολ.
Το καλοκαίρι δεν μετράνε οι βαθμοί, το χειμώνα μετράνε. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και όχι για τον κόσμο. Με αυτή την έννοια ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στους Τούρκους δίψα για να επιτεθεί, να δημιουργήσει, να σκοράρει, αλλά με την άμυνα δεν ασχολήθηκε ...κανείς από όσους έπαιξαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Διότι δεν  ήταν μόνο τα …χαλαρά προσωπικά λάθη, ήταν και η ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία. Χάρηκα, όμως, που είδα τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο να βρίζουν και να τα έχουν με τον εαυτό τους, διότι στο τελευταίο 25 λεπτο χάλασαν την καλή εικόνα, που έδειξαν στο ξεκίνημα του αγώνα.

Εγώ επιμένω σε αυτό που έγραψα και πριν δύο ημέρες. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι ομάδα. Τα φιλικά θα τον βοηθήσουν, για να αποκτήσουν εμπειρίες τα πιτσιρίκια και όταν πλαισιωθούν από τους έμπειρους παίκτες να παρουσιάσουν μία συμπαγή εικόνα αμυντικά και τον ίδιο ενθουσιασμό στην επίθεση.
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: