Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σε καλό δρόμο του Τάτου!!

Το γεγονός πως ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Ανδρέα Τάτο, «ανοίγει» την όρεξη σε Άρη και Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του παίκτη.

Σε καλό δρόμο του Τάτου
Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ο Ανδρέας Τάτος είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου των «ερυθρόλευκων». Αυτό, όπως είναι λογικό, ενδιαφέρει τόσο τον Ατρόμητο όσο και τον Άρη, με τους «κυανόλευκους» να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Περιστέρι, όπου έχει περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρξουν κάποια ξεκάθαρα στοιχεία.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ζητήσει από την διοίκηση του Ολυμπιακού να μείνει ελεύθερος. Δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, ο Τάτος έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, όμως φέτος «κόπηκε» από τον Μίτσελ, ενώ την περασμένη σεζόν, ναι μεν έμεινε στο ρόστερ, όμως αγωνίστηκε μόλις μια φορά υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Έτσι, αναμένεται να ζητήσει να μείνει ελεύθερος, όμως ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, τότε θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί μια φόρμουλα και να πάει με την μορφή δανεισμού στο Περιστέρι ο παίκτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: