Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Φωνάζει από μακριά το πρόβλημα!!

«Ντου στα αποδυτήρια» για το νέο φιλικό του Παναθηναϊκού και τα συμπεράσματα που βγήκανε. Τα παθήματα – μαθήματα, οι μεταγραφές και το ποδόσφαιρο δρόμου. Είναι κάτι που το έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Για το αμυντικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Κάτι που έχει φανεί και σ’ άλλα φιλικά, αλλά ειδικά στο 4-4 με την Ελαζίγκσπορ φώναζε από μακριά.
Κινδύνεψε και γι’ άλλα
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δημιουργικά ήταν μια χαρά. Θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Στα μετόπισθεν, όμως, έμπαζε. Και κινδύνεψε να δεχτεί ακόμα περισσότερα γκολ.

Έχει χρόνια πρόβλημα εκεί…
Το θετικό ήταν η επιθετική λειτουργία. Το αρνητικό; Η αμυντική. Εκεί που ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια πρόβλημα ούτως ή άλλως.
Λάθη επί λαθών
Όποιο κεντρικό δίδυμο κι αν αγωνίστηκε στα στόπερ αντιμετώπισε προβλήματα πολλά. Και στα δυο ημίχρονα. Στα άκρα; Τα ίδια. Λάθη επί λαθών. Στα χαφ που θα έπρεπε να βοηθάνε στα μαρκαρίσματα; Κι εκεί παρόμοια εικόνα.
Ποδόσφαιρο δρόμου…
Απολύτως λογικά ο Αναστασίου δήλωσε «δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στο ανασταλτικό κομμάτι που θύμισε ποδόσφαιρο δρόμου».
Μεταγραφές
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν έχει ανάγκη μόνο από μεταγραφές στην άμυνα. Πρέπει να φτιάξει και λειτουργία, όπως είπε επίσης εύστοχα ο Αναστασίου. Όλοι αμύνονται κι όλοι επιτίθενται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά, δεν γίνεται δουλειά.

Τα παθήματα, μαθήματα
Μπορεί να πρόκειται για ένα απλό φιλικό, όμως ο Παναθηναϊκός θα φερθεί σοφά αν κοιτάξει πως τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα. Επιθετικά, πάντως, λειτούργησε μια χαρά…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: