Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«Μας δίνει όραμα ο Γιαννακόπουλος»

Όραμα στην ΑΕ Σπάρτης δίνει η εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του συλλόγου, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Μας δίνει όραμα ο Γιαννακόπουλος»
Στην επιβεβαίωση της εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά της ΑΕ Σπάρτης, προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο Δημήτρης Νικόλαρος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει το όραμα στους ανθρώπους της ομάδας της Λακωνίας για να φτιάξουν την ποδοσφαιρική ομάδα, που λείπει εδώ και χρόνια από την περιοχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Νικόλαρος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Χρήστου Σούτου:

«Ήρθε ο κ. Γιαννακόπουλος, που όπως πάντα βοηθούσε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, για να θέσει έναν καινούργιο στόχο και, πλέον, προσπαθούμε όλοι να αξιοποιήσουμε αυτή την μεγάλη ευκαιρία.

Πρόκειται για έναν ώριμο και αξιόλογο άνθρωπο που μας έδωσε τον στόχο που μας έλειπε τόσο καιρό. Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός του Αστέρα Τρίπολης δεν μπορούμε να δούμε αλλού ποδόσφαιρο και τώρα έχουμε την προοπτική να φτιάξουμε κάτι πραγματικά δικό μας.

Η ομάδα βρίσκεται στο Α’ τοπικό και έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία των μεταγραφών προκειμένου να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να μας βοηθήσει στην άνοδο από τη νέα σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη δύο τρεις προσθήκες και ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: