Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Δεν ανησυχεί η Μέταλιστ!!

Καμία ανησυχία δεν έχουν οι άνθρωποι της Μέταλιστ σχετικά με δημοσίευμα γαλλικού Μέσου που υποστήριζε πως επίκειται αποκλεισμός της από την UEFA.

Δεν ανησυχεί η Μέταλιστ
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League έκανε λόγο για ανοησίες που αναπαρήγαγαν και άλλα Μέσα, ενώ έφτασε στο σημείο να μιλήσει ακόμη και για αγωγές.

«Δεν μπορώ να πω ότι όσα γράφτηκαν και μέσω των ουκρανικών ΜΜΕ με εξέπληξαν. Τελευταία έχουμε συνηθίσει σε τέτοια πίεση, αλλά αυτή την φορά τα ψέματα ξεπέρασαν κάθε όριο. Μέχρι τώρα κανείς στη χώρα μας δεν ήξερε την γαλλική εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο, το οποίο στη συνέχεια αναμεταδόθηκε σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας, που πήραν αυτή την ανοησία και προχώρησαν σε υπερβολές. Εμείς δηλώνουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να ασκήσουμε αγωγή κατά της γαλλικής εφημερίδας για συκοφαντική δυσφήμηση και παροτρύνουμε τους ουκρανούς συναδέλφους τους να μην ενδώσουν σε αυτές τις προκλήσεις», τόνισε ο Κονσταντίν Πιβοβάροφ σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: