Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χουμπ Στέφενς.-Δεν τελειώσαμε…

Συνεχίζει την αναζήτηση παίκτη που θα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και θα κάνει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ. Καταλήγει στους εκλεκτούς για Μέταλιστ ο Χουμπ Στέφενς. Ποιοι παίρνουν το χρίσμα για αρχηγοί.

Δεν τελειώσαμε…
Ο ΠΑΟΚ ενθουσίασε το κοινό του στο φιλικό 6-0 επί της Νις αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν πετούν στα σύννεφα. Ο Χουμπ Στέφενς έχει εντοπίσει κενό στη μεσοεπιθετική γραμμή και θεωρεί πως είναι αναγκαίο να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ή αριστερός μεσοεπιθετικός. Και ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα του χαλάσει το χατίρι, αναζητώντας έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Κροατικά και ρωσικά ΜΜΕ εξακολουθούν να κάνουν λόγο για τον Νίκο Κράνιτσαρ, που δεν υπολογίζεται από τη Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Έχει καταλήξει

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ματς με τη Μέταλιστ, την ερχόμενη Τρίτη στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, έχει αρχίσει. Ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται πως έχει καταλήξει, τουλάχιστον σε μεγάλο ποσοστό, στους παίκτες που θα παρατάξει. Ο Γλύκος έχει τον πρώτο λόγο αντί του Χακόμπο για το τέρμα, ενώ η τετράδα της άμυνας με τους Κατσουράνη-Βίτορ στα στόπερ και τους Κίτσιου δεξιά και Λίνο αριστερά δεν δείχνει να αλλάζει και… αρέσει. Άλλωστε ο Σπυρόπουλος εντάχθηκε με καθυστέρηση στην προετοιμασία, ο Σκόνδρας δεν έχει ακόμη φορτσάρει και ο Ινίγο Λόπεθ ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Οι Λάζαρ και Τζιόλης έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στέφενς για τον άξονα, με την έκπληξη της προετοιμασίας Γεωργιάδη και τον Λούκας να καλύπτουν τα άκρα. Από εκεί και πέρα, ο Σαλπιγγίδης έχει σίγουρη θέση στην επίθεση, με τους Βούκιτς (σε πιο περιφερειακό ρόλο) και Αθανασιάδη (σε σχήμα με δύο επιθετικούς) να διεκδικούν την άλλη θέση, παρότι υπάρχει και η χρυσή εφεδρεία που λέγεται Νέτσιντ, έστω κι αν εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα.

Επιλέγει τους αρχηγούς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη, ο Χουμπ Στέφενς είναι έτοιμος να επιλέξει ο ίδιος τους νέους αρχηγούς του ΠΑΟΚ. Και φαίνεται πως καταλήγει σε τρεις Έλληνες, τους Σαλπιγγίδη, Κατσουράνη και Αθανασιάδη, παρότι υπάρχουν και ξένοι με εμπειρία, που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο και σεβαστοί στα αποδυτήρια, όπως οι Λίνο και Γκαρσία. nova-sport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: