Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το… διασκέδασε η Τσέλσι!!

Η Τσέλσι έπαιξε το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί ασιατικού εδάφους και το… διασκέδασε διαλύοντας με σκορ 8-1 τη μικτή ομάδα Ινδονησίων που αντιμετώπισε στο «Gelora Bung Karno Stadium».

Το… διασκέδασε η Τσέλσι!
Οι «μπλε» του Λονδίνου, έπαιξαν το τρίτο και τελευταίο φιλικό ματς προετοιμασίας εν όψει της επόμενης σεζόν στην περιοδεία που πραγματοποίησαν στην Ασία και… δυστυχώς για τους Ινδονήσιους, οι παίκτες του Μουρίνιο είχαν πολύ όρεξη.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ραμίρες (30’, 57’) και Λουκάκου (52’, 66’), με τον Βέλγο επιθετικό να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να δείχνει για ακόμα μια φορά τους λόγους για τους οποίους ο «special one» έκανε καλά που τον κράτησε στο ρόστερ και δεν τον παραχώρησε δανεικό.

Τα υπόλοιπα τέρματα των Λονδρέζων πέτυχαν οι Αζάρ (22’ πεν.), Μπα (32’), Τέρι (45’ + 1’) και Τραορέ (51’), ενώ το τελικό 8-1 διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Κάλας στο 69ο λεπτό.

Η Τσέλσι αποχώρησε από την Ασία με το… απόλυτο (τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά) και η συνέχεια της προετοιμασίας θα δοθεί στις ΗΠΑ, όπου ο σύλλογος θα συμμετέχει στο «Guinness International Champions Cup 2013».

Τσέλσι: Μπλάκμαν (46’ Σβάρτσερ), Γουάλας (46’ Ιβάνοβιτς), Κέιχιλ, Τέρι (46’ Κάλας), Μπέρτραντ (46’ Κόουλ), Τσάλομπα (46’ Εσιέν), Φαν Χίνκελ (60’ ΜακΊχραν), Ραμίρες (60’ Φερούζ), Αζάρ (60’ Πιαζόν), Μόουζες (46’ Τραορέ), Μπα (46’ Λουκάκου) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: