Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Συνέχεια με τους Μεντζανί και Ρομπέρτο

Οι Καρλ Μεντζανί και Ρομπέρτο Γκάγκο Χιμένεθ θα είναι οι δυο επόμενες μετεγγραφές του Ολυμπιακού, μετά τον Χαβιέ Σαβιόλα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον 27χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος μετεγγράφηκε από τη Σαραγόσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως θα παραχωρηθεί δανεικός. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τους Μαδριλένους, προκειμένου να αποκτήσουν τον έμπειρο τερματοφύλακα, ώστε να υπάρχει μια ακόμα λύση στα χέρια του Μίτσελ εν όψει της νέας σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ο Μεντζανί βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αλγερινός παίκτης αναμένεται να αναχωρήσει μαζί με τον Χαβιέ Σαβιόλα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασία.
Επίσης, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Μπέτις από την Άρσεναλ. Η περίπτωση του Μολό δεν εγκαταλείπεται από τους «ερυθρολεύκους», ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Μιγκέλ Τόρες. Η περίπτωση του Έγιονγκ Ενό ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να αποτελεί προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: