Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ψάχνει (και) λαβράκια η ΑΕΚ!

Και μεταγραφές και δοκιμές. Η ΑΕΚ παίρνει «Μάνταλους», αλλά δεν χάνει τίποτα να τεστάρει κι άλλους νεαρούς παίκτες: Σαν τους ομογενείς Σαλδάρη και Νοβάντη. Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις που άφησαν.

Ψάχνει (και) λαβράκια η ΑΕΚ
Καλές οι δυνατές μεταγραφές, καλές οι επενδύσεις σε δικά της παιδιά, αλλά η ΑΕΚ δεν χάνει τίποτα να κυνηγάει και… λαβράκια.

Πέρα απ’ τον ενθουσιασμό λοιπόν που σκόρπισε η απόκτηση του Μάνταλου -κι εκτός των νεαρών από τις ακαδημίες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα- η «Ένωση» δοκιμάζει απ’ τη Δευτέρα και δυο Έλληνες ομογενείς από την Αυστραλία:

Τον 22χρονο τερματοφύλακα, Τζέισον Σαλδάρη και τον συνομήλικό του επιθετικό, Άλεξ Νοβάντη. Οι δυο νεαροί πήραν μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, με τον γκολκίπερ να κάνει πιο… ζωηρή εντύπωση.

Ενώ λοιπόν ο Νοβάντη έμοιαζε έξω απ’ τα νερά του και επηρεασμένος απ’ το ταξίδι, τα σωματικά προσόντα του Σαλδάρη (είναι 1,95 στο ύψος και εξαιρετικά γυμνασμένος) μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν.

Έτσι, σε περίπτωση που δείξει τις επόμενες μέρες (στο πρόγραμμα που θα κάνει υπό τον Κώστα Καμπόλη) ότι τα συνδυάζει και με ικανότητες που φαίνεται να διαθέτει σε video του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν αποκλείεται ν’ αποκτηθεί.

Άλλωστε, για τρίτο τερματοφύλακα η ΑΕΚ αποφάσισε πρόσφατα να προωθήσει τον 17χρονο Ντούνη, ενώ είναι εκπεφρασμένη η άποψη του Καμπόλη ότι θα ήταν καλύτερο η ομάδα να δουλεύει με τέσσερις συνολικά γκολκίπερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: