Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε»

Αισιοδοξία για πρόκριση επί της Λίνφιλντ επικρατεί στη SKODA Ξάνθη εν όψει της ρεβάνς με τους Βορειοϊρλανδούς για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ όπως τόνισε στο NovaΣΠΟΡ FM o Κώστας Κωνσταντινίδης

«Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε»
Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, ανέφερε πως αν η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο, απόψε το βράδυ (21:45, OTE Sport 3) και παίξει έτσι όπως έχει μάθει, τότε θα καταφέρει να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Η εικόνα μας στο πρώτο ματς δεν ήταν για να χάσουμε» είπε ο Κωνσταντινίδης για την ήττα (1-0) στα «Πηγάδια», ενώ, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια ενίσχυσης των Ακριτών στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κωνσταντινίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

-για τη ρεβάνς με τη Λίνφιλντ:

«Αν αναλογιστούμε και τον πρώτο αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν ατυχές και η εικόνα μας τέτοια που δεν έπρεπε να χάσουμε από την Λίνφιλντ, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι μπορούμε. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε όπως ξέρουμε, θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Σίγουρα είναι δύσκολο. Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει το αγγλικό στυλ που κλείνονται πίσω και έχουν δυνατά κορμιά, είναι δύσκολο να διασπάσεις την αντίπαλη άμυνα. Ίσως να παραταχθεί και σήμερα με τον ίδιο τρόπο η Λίνφιλντ, αλλά ίσως να είναι και κάπως ανοιχτή κάποιες στιγμές επειδή παίζει στην έδρα της».

-για το επίπεδο ετοιμότητας της Ξάνθης:

«Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Μπήκαμε στο Γιουρόπα Λιγκ απ’ το παράθυρο. Όλοι ξέρουν πως ήταν η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι η τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Έχουμε καινούριο προπονητή με καινούρια φιλοσοφία και νέες σκέψεις. Είναι φυσιολογικό να μην… ρολάρουμε ακόμα. Τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, στο οποίο παίζεται μια πρόκριση. Ελπίζω να έχουμε σταθερή απόδοση, ευελπιστώντας να είναι αρκετή για να κερδίσουμε τη Λίνφιλντ».

-για την πιθανή απόκτηση παίκτη για την επίθεση:

«Κοιτάμε για κάποιον παίκτη ακόμα στην επίθεση και τότε πιστεύω ότι θα είμαστε καλά δομημένοι».

-για τους στόχους της SKODA Ξάνθης:

«Ο στόχος μας, είναι να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή ομάδα όπως το κάναμε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

-για τη μετακίνηση του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ:

«Ο Μάνταλος είναι γνωστός και από την Εθνική Ελπίδων. Είναι επιτελικός μέσος με καλή επαφή με τη μπάλα, ευφυέστατος παίκτης και έχει ακόμα πολλά περιθώρια θετικής εξέλιξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: