Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χαραλαμπίδης στο Metropolis: «Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο αποψινό φιλικό των «κοκκινόμαυρων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και σε γενικότερα θέματα που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το αποψινό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ γιατί σύσσωμη η διοίκηση του Δικεφάλου δέχθηκαν να κάνουμε το φιλικό. Είναι μεγάλη μας χαρά που φιλοξενούμε μια από τις πρώτες ομάδες της Ελλάδας. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο. Είναι η πρώτη φορά στα τρία χρόνια της σημερινής διοίκησης που φίλαθλοι έρχονται στα γραφεία για να πάρουν εισιτήριο δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους τόσο για τον Απόλλωνα όσο και για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο φιλικές και προσφυγικές ομάδες και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα το ευχαριστηθεί».

Για την προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν: «Χτίζουμε έναν καινούργιο Απόλλωνα και θέλουμε να είναι ανταγωνιστικός στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Είναι πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, αφού αγωνιστικές πολλές ιστορικές ομάδες με πείρα και ο στόχος όλων είναι ο πρωταθλητισμός. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Σαφώς έχουμε κι εμείς τους δικούς μας υψηλούς στόχους, όμως πρέπει να έχουμε χαμηλά τη μπάλα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Κάναμε κάποιες καλές μεταγραφές έως τώρα και στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές για να κλείσουμε το ρόστερ. Πιστεύω ότι θα έχουμε τελειώσει μέσα σε μία εβδομάδα».

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος δανεισμού παικτών από τον ΠΑΟΚ: «Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι να έχουμε καλές σχέσεις όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ αλλά και με όλες τις ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε κάνει μια επαφή με τον ΠΑΟΚ και εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας για τρεις ποδοσφαιριστές, έγινε μια συζήτηση και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: