Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Προς Ουντινέζε ο Καρνέζης!

Πολύ κοντά στην Ουντινέζε φέρεται να είναι ο Ορέστης Καρνέζης μετά την συνάντηση του μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα με τους υπεύθυνους της ιταλικής ομάδας.

Προς Ουντινέζε ο Καρνέζης
Μετά τον Μαυρία ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να παραχωρήσει και τον Καρνέζη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα ταξίδεψε για την Ιταλία. Χθες το μεσημέρι συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ουντινέζε.

Οι Ιταλοί ανέλυσαν την πρότασή τους για την απόκτησή του Καρνέζη αφήνοντας ικανοποιημένη την πλευρά του παίκτη.

Στον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι δεν έχουν πρόταση για τον Καρνέζη, ωστόσο, αυτή θα μεταφερθεί στη διοίκηση του «τριφυλλιού» τη Δευτέρα από τον Παναγιωτάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, γύρισε χθες στην Ελλάδα.

Η Ουντινέζε δίνει 800.000 ευρώ, ένα ποσό που κρίνεται ικανοποιητικό για τους «πράσινους» και πιθανότατα θα το αποδεχθούν.

Ο Καρνέζης, εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα, θα μεταβεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στην Ιταλία για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο

Οι πιθανότητες είναι 80% να παραχωρηθεί δανεικός στη Γρανάδα για να έχει μία γεμάτη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (η Γρανάδα ανήκει στους ιδιοκτήτες της Ουντινέζε, όπως και η αγγλική Γουότφορντ) και 20% να παραμείνει στο «Φρίουλι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: