Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Γκολ και θέαμα από τους «ερυθρόλευκους»

Πολλά κέφια από τους παίκτες του Ολυμπιακού και αρκετά όμορφα τέρματα περιελάμβανε το τρίτο και τελευταίο μέρος της σημερινής (12/7) προπόνησης στο Ζέεφελντ.

Γκολ και θέαμα από τους «ερυθρόλευκους»

Αρκετός πάθος, αλλά και… θέαμα είχε το τελευταίο μέρος της σημερινής (12/7) προπόνησης του Ολυμπιακού, στο Ζέεφελντ. Το… τρίτο ημίχρονο των «ερυθρολεύκων» περιελάμβανε δίτερμα με τους Λυκογιάννη, Φετφατζίδη, Μήτρογλου και Ολαϊτάν να ξεχωρίζουν για τα όμορφα γκολ που σημείωσαν.

Στην αρχή, οι παίκτες του Μίτσελ έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, όπου είχαν χωριστεί σε γκρουπ στα δύο μισά του γηπέδου, ενώ συμμετείχαν και οι τερματοφύλακες. Οι μεν είχαν την μπάλα και προσπαθούσαν να την κυκλοφορήσουν, με τους δε να αμύνονται. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε το «οικογενειακό» διπλό σε μεγάλο χώρο, αλλά όχι σε όλο γήπεδο, όπου συμμετείχαν άπαντες.

Αύριο (13/7), στις 11 το πρωί οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία λίγο διαφορετική προπόνηση κοντά στη λίμνη του Ζέεφελντ και το απόγευμα (στις 18:30) θα επιστρέψουν στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: