Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Με τη… βούλα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Στην ανακοίνωση δύο ακόμη παικτών προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους Δημήτρη Αρβανίτη και Θανάση Δεινόπαπα να αποτελούν τις δύο νέες προσθήκες του συλλόγου.

Με τη… βούλα στον Ολυμπιακό Βόλου
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, με του Δημήτρη Αρβανίτη και Θανάση Δεινόπαπα να υπογράφουν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα.

Οι Βολιώτες τα είχαν βρει εδώ και μέρες με τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Αρβανίτη για ένα χρόνο και του 25χρονου επιθετικού Θανάσης Δεινόπαπα για δύο χρόνια».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Αρβανίτης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά, ο καθένας από το πόστο του, να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».

Ενώ ο Δεινόπαπας με τη σειρά του είπε: «Είναι χαρά μου να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό Βόλου. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν το πολυσκέφτηκα για να πω το "ναι", διότι γνωρίζω καλά ότι έρχομαι σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: