Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Γύρισε σελίδα η Φούλαμ!!

Ο Σαχίντ Καν είναι κι επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης Φούλαμ! Όπως ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του, έπειτα από 16 χρόνια!

Γύρισε σελίδα η Φούλαμ!
Το αφεντικό των Jacksonville Jaguars, Σαχίντ Καν, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Φούλαμ!

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Σαχίντ Καν.

Η διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ ενέκρινε την αγοραπωλησία και οι «cottagers» γύρισαν σελίδα.

Ο 62χρονος δισεκατομμυριούχος που είναι γεννημένος στο Πακιστάν και μεγαλωμένος στην Αμερική, απέκτησε το 100% των μετοχών της Φούλαμ και μάλιστα, με τον σύλλογο να είναι παντελώς «καθαρός» από χρέη!

«Είναι τεράστια τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για την προσφορά του στον σύλλογο στα 16 χρόνια παρουσίας του στην ιδιοκτησία. Πήρα τον καλύτερο σύλλογο, στην καλύτερη στιγμή. Αποστολή μου, είναι να διασφαλίσω το μέλλον του συλλόγου, το κύρος του στην Πρέμιερ Λιγκ και να είναι περήφανη κάθε γενιά οπαδών της ομάδας από εδώ και πέρα» ήταν τα λόγια του νέου ιδιοκτήτη.

Από την πλευρά του, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ανέφερε: «Ήταν δεδομένο πως θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου για την παρουσία μου στην ιδιοκτησία της Φούλαμ και θεωρώ πως ήρθε. Ο Σαχίντ Καν είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για την ομάδα. Η Φούλαμ θα είναι σε πολύ καλά χέρια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: