Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Σιγά μην κωλώσει στον Κριστιάνο…!

Σπάει τα ταμεία η είδηση γαλλικού περιοδικού για φλερτ του ζάπλουτου ιδιοκτήτη της Μονακό Ριμπολόβλεφ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Λέτε να γίνει; «Ντου στα Αποδυτήρια»!
Γιατί να προκαλεί εντύπωση η είδηση από το γαλλικό περιοδικό για ενδεχόμενο φλερτ του ιδιοκτήτη της Μονακό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Όποιος έχει τόσα λεφτά, μπορεί να κάνει πολλά. Πάρα πολλά.
«Έδεσε»
Μπορεί, λοιπόν, εκ πρώτης όψεως να ακούγεται απίθανο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ο Κριστιάνο έχει «δέσει» στην Μαδρίτη, όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Μήπως, δηλαδή, περίμενε κανείς ότι η Μονακό θα πάρει τον Φαλκάο; Τον αγόρασε, όμως.
Τα κυβικά του
Φυσικά, ο Κριστιάνο είναι άλλο μέγεθος. Πολύ μεγαλύτερο. Και ο Ριμπολόβλεφ, όμως, έχει δείξει τα κυβικά του. Και ότι αν βάλει κάτι στο μάτι, δεν του ξεφεύγει με τίποτα.
Το ντιλ εκατομμυρίων
Εδώ, λοιπόν, ο Ρώσος μεγιστάνας αγόρασε ολόκληρο Σκορπιό. Στον Κριστιάνο θα κωλώσει; Αν πράγματι τον θέλει, θα το φέρει από εδώ, θα το φέρει από εκεί και στο τέλος μπορεί να γίνει κάποια στιγμή το ντιλ των δεκάδων εκατομμυρίων. Κόντρα στα προγνωστικά.
Το θρυλικό νησί
Τον Σκορπιό για χρόνια τον είχαν βάλει πολλοί μεγιστάνες στο μάτι. Εμίρηδες, μπίλιονερ, ακόμα και ο Αμπράμοβιτς λέγεται ότι είχε ενδιαφερθεί. Μόνο ο Ριμπολόβλεφ, όμως, κατάφερε να πάρει το θρυλικό νησί του Ωνάση!
Μόνο αυτός!
Ο Κριστιάνο, λοιπόν, μέχρι τώρα έχει πωληθεί κι έχει αγοραστεί τόσες φορές. Από την Σπόρτινγκ στην Μάντσεστερ, από την Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ κι έχει ο θεός. Μικρός είναι ακόμα. Ο Σκορπιός, όμως, δεν είχε περάσει ποτέ σε άλλα χέρια απ’ αυτά της οικογένειας Ωνάση! Μόνο ο Ριμπολόβλεφ τα κατάφερε. Για να κάνει το νησί δώρο στην κόρη του.
Μανχάταν ή Σκορπιό;
Πώς πάει κάποιος πατέρας σε ένα κατάστημα και λέει στην κόρη του όταν έχει γενέθλια «τι θες να σου πάρω; Κάποιο άρωμα ή προτιμάς ένα φορεματάκι;». Έτσι και ο Ριμπολόβλεφ είπε ένα πρωϊ στην Αικατερίνη; «Τι να σου πάρω για να σε κάνω χαρούμενη, παιδί μου; Σε βλέπω λίγο στεναχωρημένη σήμερα. Θες αυτοκίνητο; Κανένα διαμέρισμα στο Μανχάταν; Ή προτιμάς τον Σκορπιό;».
Τέτοιος πλούτος
Κι επειδή η Αικατερίνη και αυτοκίνητο πολυτελείας διαθέτει και τζετ και ο πατέρας της ξόδεψε τις προάλλες 88 εκατ. δολάρια για να της αγοράσει το ακριβότερο διαμέρισμα του Μανχάταν, είπε «το νησί, μπαμπά». Τέτοια χλιδή. Τέτοιος πλούτος. Σημειωτέον, ότι η θαλαμηγός του Ριμπολόβλεφ είναι αξίας 111 εκατ. δολαρίων!

Αρκεί να βρεθεί η σωστή τιμή
Σ’ αυτή τη ζωή, λοιπόν, ένας είναι ο αιώνιος, άγραφος και απαράβατος νόμος. Ότι τα πάντα αγοράζονται και τα πάντα πωλούνται. Κι όταν τα λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Αρκεί να βρεθεί η σωστή τιμή! Ας το έχουμε πάντα υπ’ όψιν μας αυτό…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: