Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Φιλικό «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ!!

Το πρώτο της φιλικό ενόψει της προετοιμασίας της για την επόμενη σεζόν «έκλεισε» η ΑΕΚ, όπου θα αντιμετωπίσει στις 25 Αυγούστου στο «Πανθεσσαλικό» τη Νίκη Βόλου.

Φιλικό «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ τρέχουν προκειμένου να οριστικοποιήσουν και το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ομάδα στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στα Χάνια Πηλίου. Η πρώτη αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» θα είναι η Νίκη Βόλου, την οποία θα αντιμετωπίσουν στις 25 Αυγούστου(μία μέρα πριν την αναχώρηση από το Πήλιο) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Μάλιστα, το φιλικό αυτό θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την αντίπαλο της «Ένωσης», που θα γιορτάσει τα 90χρόνια από την ίδρυσή της. Οι άνθρωποι της Νίκης, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της αναμέτρησης των δύο ομάδων, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την ΑΕΚ για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια ιστορίας της Νίκης Βόλου, θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου, με την διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή της. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΑΕΚ, για την τιμή που της έκανε να αποδεχθεί την πρόσκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: