Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τον… μπλόκαρε!!

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός ο Άρης, εκτός σε μερικές περιπτώσεις με τον Μανιά, έμεινε στο 0-0 με την Λίτεξ Λόβετς που ήταν σαφώς πιο έτοιμη σε σχέση με τους «κίτρινους».

Τον… μπλόκαρε
Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την Λίτεξ Λόβετς στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο συλλόγων που γίνεται στην Βουλγαρία.

Οι «κίτρινοι» είχαν για άλλη μία φορά πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν στους αντιπάλους τους τα περιθώρια να απειλήσουν, πέρα ελάχιστων περιπτώσεων, την εστία του Μπουζάνη.

Ωστόσο, από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις μπροστά από το τέρμα της Λίτεξ Λόβετς. Όσες φορές κάτι τέτοιο συνέβη πρωταγωνιστής ήταν ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος σε αντίθεση με τον φιλικό απέναντι στην Πιρίν, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Μπουζάνης, Μαργαρίτης, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Έλσνερ, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μανιάς.

Έπαιξαν και οι: Καράδαης, Ηρακλής, Ρένια, Κοτσαρίδης, Νταμαρλής, Γκόλιας, Αγγελούδης, Καλούδης, Τσουκάνης,
Αντωνιάδης.

Λίτεξ Λόβετς (Ζλάτομιρ Ζάγκορτσιτς): Πιργκόφ, Νεντλιάκοφ, Γκρόζεφ, Μποντούροφ, Ποπόφ, Μπερμπέροβιτς, Κόλεφ, Γιασούλα, Βάνγκερ, Βατζούσι, Τζόρνταν

Έπαιξαν και οι: Ντεσπόντοφ, Σλάβτσεφ, Μανόλοφ, Ζντράβτσεφ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: