Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πέντε χρόνια στον Θανόπουλο!!

Μπλεξίματα για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, ο οποίος καταδικάστηκε σε πεντετή φυλάκιση για τα χρέη της ομάδας προς το δημόσιο και άσκησε έφεση!
Με πενταετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ο Νίκος Θανόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News! Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης είχε οδηγηθεί στις 2 Απριλίου 2013 στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την κατηγορία της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435, 21 ευρώ. Η τακτική δικάσιμος ορίστηκε δύο μέρες αργότερα, πήρε αναβολή και τελικά εκδικάστηκε στις 28 Ιουνίου. 
Ο Θανόπουλος προσκόμισε μέσω του συνηγόρου, Αντώνη Φλώρου, έγγραφα που θεωρούσε ότι αποδείκνυαν πως επί των ημερών του δεν υπήρχαν παραβάσεις, ενώ ισχυρίστηκε ότι κάλυψε και εκκρεμότητες προηγούμενων διοικήσεων.
Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε και του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών επί 20 ευρώ την ημέρα για παράβαση του νόμου 1882/90 που αφορά χρέη προς το Δημόσιο! Ο 49χρονος άνδρας άσκησε έφεση, η οποία είχε ανασταλτικό χαρακτήρα! Είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ που καταδικάζεται με ποινή φυλάκισης, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στην εφημερίδα, όπως και ο συνήγορός του!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: